Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:10
Jesse.Pinkman 2022-01-26, 9:17 7
Ten Karl von Białas to był gość. Polecam jego rasistowską sztukę.
Zgłoś
SlimShady 2022-01-26, 9:25 8
Musi być dobry ten Other
Zgłoś
Autor 2022-01-26, 9:45 13
Adi w tamtych czasach był jak Łysy z Leroy Merlin, we wszystkich domach olejną malowało się na wskazaną wysokość.

Zgłoś
Halman 2022-01-26, 10:03 2
zawsze jak mam zły humor to wracam do tego zabawnego wujka
Zgłoś
Axikor 2022-01-26, 11:06 4
Zgłoś
nowynick 2022-01-26, 13:03 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
baronturbina 2022-01-26, 13:26
Hahahahaah ja mam takiego Polaka co jest lekiem na całe zło dla wszystkich katoli. Nie jest austyyjakiem ale z przyjacielem był prawdziwym geniuszem.

Zgłoś
saves 2022-01-26, 13:55 1
Bardziej prawdopodobne jest 88. Sprawdźcie znaczenie.
Zgłoś
nowynick 2022-01-26, 14:04 16
baronturbina napisał/a:

Hahahahaah ja mam takiego Polaka co jest lekiem na całe zło dla wszystkich katoli. Nie jest austyyjakiem ale z przyjacielem był prawdziwym geniuszem.

ja to się zastanawiam jakim torem biegną myśli ludzi takich jak Ty?

"o temat o austryjackim malarzu, to skomentuje wstawiajac zdjęcie nieaustryjackiego nie malarza i napiszę jedno zdanie łamaną polszczyzną a drugie łamaną logiką" Serio konia z rzędem temu co rozszyfruje co w drugim zdaniu miałeś na myśli, "...z przyjacielem był prawdziwym geniuszem...", Dawaj namiar na dilera...
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2022-01-26, 14:13 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
35i 2022-01-26, 16:16 2
Zgłoś
NataliaW 2022-01-26, 17:50 1
Zgłoś
baronturbina 2022-01-26, 20:20
nowynick napisał/a:

ja to się zastanawiam jakim torem biegną myśli ludzi takich jak Ty?
"o temat o austryjackim malarzu, to skomentuje wstawiajac zdjęcie nieaustryjackiego nie malarza i napiszę jedno zdanie łamaną polszczyzną a drugie łamaną logiką" Serio konia z rzędem temu co rozszyfruje co w drugim zdaniu miałeś na myśli, "...z przyjacielem był prawdziwym geniuszem...", Dawaj namiar na dilera...

Tak

Dwóch pedofili. Uznanych za świętych i ten na biało za geniusza przez kościół. Nie ma filozofii ale jp100% wszędzie pasuje.
Tyle
I aż tyle.
Zgłoś
nowynick 2022-01-26, 22:48 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem