👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten Karl von Białas to był gość. Polecam jego rasistowską sztukę.
Musi być dobry ten Other
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Adi w tamtych czasach był jak Łysy z Leroy Merlin, we wszystkich domach olejną malowało się na wskazaną wysokość.

Właściwie to świat powninien być wdzięczny za Hitlera. Niemcy mieli najlepiej wyszkoloną armię, rewelacyjne uzbrojenie, najlepszych naukowców. Świetnych generałów gotowych zdobyć świat i... totalnego nieudacznika za sterem, za słaby był do ASP a
próbował ogarnąć wojnę na wszystkie możliwe fronty
Ż__om i Polakom i tak by się dostało czy Hitler czy nie, ale pomyślcie jak wyglądał by dziś świat gdyby zamiast rozhisteryzowanego wodzunia rozkazy niemcom wydawał ktoś naprawdę ogarnięty...
próbował ogarnąć wojnę na wszystkie możliwe fronty

Hahahahaah ja mam takiego Polaka co jest lekiem na całe zło dla wszystkich katoli. Nie jest austyyjakiem ale z przyjacielem był prawdziwym geniuszem.

baronturbina napisał/a:
Hahahahaah ja mam takiego Polaka co jest lekiem na całe zło dla wszystkich katoli. Nie jest austyyjakiem ale z przyjacielem był prawdziwym geniuszem.
ja to się zastanawiam jakim torem biegną myśli ludzi takich jak Ty?
"o temat o austryjackim malarzu, to skomentuje wstawiajac zdjęcie nieaustryjackiego nie malarza i napiszę jedno zdanie łamaną polszczyzną a drugie łamaną logiką" Serio konia z rzędem temu co rozszyfruje co w drugim zdaniu miałeś na myśli, "...z przyjacielem był prawdziwym geniuszem...", Dawaj namiar na dilera...
nowynick napisał/a:
ja to się zastanawiam jakim torem biegną myśli ludzi takich jak Ty?
"o temat o austryjackim malarzu, to skomentuje wstawiajac zdjęcie nieaustryjackiego nie malarza i napiszę jedno zdanie łamaną polszczyzną a drugie łamaną logiką" Serio konia z rzędem temu co rozszyfruje co w drugim zdaniu miałeś na myśli, "...z przyjacielem był prawdziwym geniuszem...", Dawaj namiar na dilera...
Tak
Dwóch pedofili. Uznanych za świętych i ten na biało za geniusza przez kościół. Nie ma filozofii ale jp100% wszędzie pasuje.
Tyle
I aż tyle.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie