👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Jak miło być tak obsłużonym
![]()
Jasne póki nie dostaniesz różowych papuci rozmiar 36 bo komuś coś źle się rzuciło...

A widzisz wiedziałem, że ktoś się przyjebie do puki. Ale jestem zdziwiony bo napisałem póki i przeglądarka mi podkreśliła, napisałem puki i nie. I o co tu chodzi? Zbaraniałem....
@down przeczytaj najpierw a potem pisz.
@down przeczytaj najpierw a potem pisz.

Tak piszesz po polsku jak Ci przeglądarka podpowie i nauczasz innych?

Tiaaa.. tymczasem w każdym sklepie w legnickiej, gównianej galerii nawet "dzień dobry" nie powiedzą ...

Wygląda mi to trochę na ustawione, bo przecież ile razy byłem w futlokerze i ani razu mnie tak nie obsłużyli.
P.S. Pani ekspedientka na samym końcu - bardzo fajna, bardzo.
P.S. Pani ekspedientka na samym końcu - bardzo fajna, bardzo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie