Japonka strzela z łuku... do własnego ojca.
Gdyby zginął to trauma na całe życie.
A tu przecinanie kataną kuleczek z pistoletu i piłki do baseballa (500km/h).
p................2
2015-02-23, 21:09
Słabo, był gotowy na tę strzałę, wiedział gdzie poleci to wykonał przygotowany wcześniej ruch. Myślałem, że będzie coś ciekawszego.
P................G
2015-02-23, 21:22
Ta strzała ledwie leciała, widać na końcu jak opada, może karton by przebiła. W ciało by nie weszła na bank. Po za tym mogła mieć tępy grot ( taki zaokrąglony ). Jak dla mnie c🤬jnia.
Mnie ciekawi jedno, skoro oni tacy zajebiści normalnie jedi są to dlaczego teraz żołnierze nie latają z katanami? p🤬lenie. Jedno co w tym fajne to to że, oni na tak kochają swój kraj że to gówno wszędzie wpychają i każdy wie kto to samuraj itp . Zresztą jaranie się Japonią to pedalstwo !!!
C................a
2015-02-23, 21:23
pinkie222,
Mam jeszcze takie coś.
robert.k napisał/a:
Mnie ciekawi jedno, skoro oni tacy zajebiści normalnie jedi są to dlaczego teraz żołnierze nie latają z katanami?
A dlaczego inwestujemy w czołgi i myśliwce, a nie husarię? Czasy się zmieniają i trzeba się do nich dostosować.
p................2
2015-02-23, 21:28
up
No, to już zdecydowanie lepsze, chociaż wolę nasze, europejskie dziołchy
będę ekspertem jak stwierdzę, że komentarzem jebniesz piw więcej jak tematem
podpis użytkownika
jak by co, to ja nic nie wiem.
i................y
2015-02-24, 12:14
@Cały_Internet: Ciałko jak na Japonkę słabe. W połączeniu ze standardowym żółtym dałnowatym ryjem i całym tym cyrkiem z zabawą w kota naciągane 4/10. Ale piwko za cycki to Ty łapaj.
C................r
2015-02-26, 0:22
Katana sratana - europejczycy którzy mieli okazję pojedynkować się z Japończykami i ich kiepsko zbalansowanymi mieczami zrobionymi z kiepskiej jakości stali dziurawili ich rapierem aż miło.
T................X
2015-02-26, 0:44
Ciekawe wyglądałoby starcie z Samurajami z Krakowa
m................r
2015-02-26, 1:21
a................d
2015-02-26, 1:34
Technicznie rzecz biorąc katana nie jest mieczem, a szablą. Tak gwoli wszelakich ekspełtę.
j................0
2015-02-26, 2:52
japończycy, niby taki pomysłowy naród, a nie potrafili sobie k🤬a tarczy wymyślić.
r................1
2015-02-26, 2:55
Od dziewięciu wieków Japończycy nie zmienili kształtu ani metod produkcji katan. Ale wiecie co? Europejczycy wykorzystywali już takie same techniki pięć wieków wcześniej. Europejska broń się zmieniała, dostosowywała do walki z różnymi przeciwnikami, w zbroi czy kolczudze, na koniu czy pieszo, w ciasnych pomieszczeniach czy na polu bitwy. A te kitajce uparcie kuły ten źle wyważony, gruby, krótki jak na dwie ręce kawałek stali z kółkiem zamiast jelca. Ale i tak wszyscy jarają się kataną!
X................J
2015-02-26, 6:46
@rh111 Bo tu może chodzi o wygląd katany a nie koniecznie użyteczność?