Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Essent 2016-04-23, 13:42
Dzięki za przypomnienie o jogurcie.
Zgłoś
okrutnyCham 2016-04-23, 14:36 11
zna japoński j🤬iec

podpis użytkownika

zabić k🤬a wszystkich zap🤬lić
Zgłoś
Rev81 2016-04-23, 14:37 2
Świetny odcinek.
Zgłoś
T................3 2016-04-23, 14:52 18
Może i tak, ale zaraz zlecą się sadolowe smutne p🤬dy, i będą wylewać swój wielki ból dupy.
Zgłoś
buenos11 2016-04-23, 17:39 1
Te japoneczki to by poznał z chęcią .
Zgłoś
Kaczorowy 2016-04-23, 17:44 41
TB303 napisał/a:

Może i tak, ale zaraz zlecą się sadolowe smutne p🤬dy, i będą wylewać swój wielki ból dupy.

Nie smutne p🤬dy tylko ten c🤬l jest po prostu żałosny - w Zgierzu jest parę marketów, albo w Łowiczu - niech tam wyp🤬ala.
Zgłoś
__Tux__ 2016-04-23, 18:58
Może i fajne, ale gość nie robi nic niezwykłego. Takie niegroźne żarty sam czasem robię i mam z tego większą radość, niż z oglądania filmiku.
Zgłoś
modyf 2016-04-23, 19:08 3
Może i jestem jakiś zj🤬y, ale jakoś nie widzę w tym nic śmiesznego. Gość jest żałosny raczej, a udany numer ma mniej więcej raz na dwanaście odcinków...
Zgłoś
Fox93 2016-04-23, 19:23 1
Kaczorowy napisał/a:

Nie smutne p🤬dy tylko ten c🤬l jest po prostu żałosny - w Zgierzu jest parę marketów, albo w Łowiczu - niech tam wyp🤬ala.

Jestem z Łowicza. Niech spie**ala do Sosnowca !!!
Zgłoś
g................d 2016-04-23, 19:28 4
Co to k🤬a za chłam?! Łazi taka p🤬da po naszej kochanej, pięknej Polsce i wk🤬ia biednych obywateli, którzy muszą zap🤬lać na balerze, żeby k🤬y z rządu miały kase na 500zł na dziecko dla patusów. A po drugie kurka wodna to nie jest j🤬y kwejk, żeby takie gówno wrzucać!!! Tu ma być krew, flaki, kał, smród. Jednym słowem SADYZM!!! Jak się nie podoba to WON na inne stronki dla ułomnie chorych kretynów, którzy myślą dupą a nie głową!! Także ten tego:
W - P - E - D - L - Ć!!!
Zgłoś
zonk 2016-04-23, 19:31 5
Lepszy taki "koleś" niż jakiś jebnięty wardęga co myśli że robi śmieszne "żarciki".
Zgłoś
Rafal1757 2016-04-23, 19:35 1
Widże same hejty, ciekawy jestem który z was miałby odwagę rzucić dziewczynie taki tekst i jeszcze mieć z tego bekę (nie móię o tym jak jesteś naj🤬y łooo )
Zgłoś
g................d 2016-04-23, 19:42 1
@rafalopedal1757

No na pewno nie ty p🤬deczko stulejarska. idź dalej op🤬lać gały c🤬lom z brukselki...
Zgłoś
modyf 2016-04-23, 20:13 3
@Rafal1757 a co to za odwaga debila z siebie zrobić? bekę mieć? z czego?
takie teksty to się w podstawówce może rzucało (a i tak raczej w pierwszych klasach)... Chociaż było raczej tak, że zawsze znalazł się jakiś prawdziwy idiota którego reszta podpuszczała i pózniej faktycznie Z GOSCIA był polew. Ale na zasadzie "ale on głupi przypałowiec", a baran myslał ze jest fajny...

Jak nic takie skojarzenia mam z tymi filmikami. W przedszkolu mogą bawic.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie