Flodzia napisał/a:
Unboxing schodów
Chyba jakiś mistake w tytule
jaka kaleka nie ma szans zeby mial w tych wątłych rękach tyle siły żeby utrzymać takie cielsko przed zamortyzowaniem padku na jaja, zatem upada na jaja i jeszcze sie smieje i łapie za krzyż, jest z nim gorzej niz myślałem
albo taki odruch łapania za cipe bo c🤬a podobno blizej dupy niz brzucha to od tyłu jajca łapie gender j🤬y
albo taki odruch łapania za cipe bo c🤬a podobno blizej dupy niz brzucha to od tyłu jajca łapie gender j🤬y
KebabRemover napisał/a:
jaka kaleka nie ma szans zeby mial w tych wątłych rękach tyle siły żeby utrzymać takie cielsko przed zamortyzowaniem padku na jaja, zatem upada na jaja i jeszcze sie smieje i łapie za krzyż, jest z nim gorzej niz myślałem
jaja mogły na tej deseczce się rozstąpić niczym morze przed Mojrzeszem, jednak nie zmienia to faktu, że ból raczej powinien być doraźny, a co za tym idzie, reakcja dziwna

KebabRemover napisał/a:
Nie myjesz się, że nie wiesz co jest bliżej dupy? Jaja czy c🤬a?

1 cm dzielił go od kastracji a tak przyjął na dupe
schodowy jajomen
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
A co on myślał że w razie czego poleci w górę

podpis użytkownika
Życie jest jak papier Szare Długie I Do Dupy.