Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2020-12-11, 23:44 1
Flodzia napisał/a:

Unboxing schodów

Chyba jakiś mistake w tytule
Zgłoś
KebabRemover 2020-12-11, 23:51
jaka kaleka nie ma szans zeby mial w tych wątłych rękach tyle siły żeby utrzymać takie cielsko przed zamortyzowaniem padku na jaja, zatem upada na jaja i jeszcze sie smieje i łapie za krzyż, jest z nim gorzej niz myślałem

albo taki odruch łapania za cipe bo c🤬a podobno blizej dupy niz brzucha to od tyłu jajca łapie gender j🤬y
Zgłoś
KaprysLosu 2020-12-12, 2:59 1
KebabRemover napisał/a:

jaka kaleka nie ma szans zeby mial w tych wątłych rękach tyle siły żeby utrzymać takie cielsko przed zamortyzowaniem padku na jaja, zatem upada na jaja i jeszcze sie smieje i łapie za krzyż, jest z nim gorzej niz myślałem
albo taki odruch łapania za cipe bo c🤬a podobno blizej dupy niz brzucha to od tyłu jajca łapie gender j🤬y

jaja mogły na tej deseczce się rozstąpić niczym morze przed Mojrzeszem, jednak nie zmienia to faktu, że ból raczej powinien być doraźny, a co za tym idzie, reakcja dziwna
Zgłoś
Tetrix 2020-12-12, 3:55
KebabRemover napisał/a:

Nie myjesz się, że nie wiesz co jest bliżej dupy? Jaja czy c🤬a?

1 cm dzielił go od kastracji a tak przyjął na dupe
Zgłoś
brylant1412 2020-12-12, 6:32
schodowy jajomen

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
chaber03 2020-12-12, 8:09
A co on myślał że w razie czego poleci w górę

podpis użytkownika

Życie jest jak papier Szare Długie I Do Dupy.
Zgłoś
glonek1998 2020-12-12, 11:14
nie ładnie tak, bombla podpuszczać

podpis użytkownika

...
Zgłoś