👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chyba nikt nie myśli, że to są po prostu głupie przepisy... Tam siedzą ludzie po kilku fakultetach, oni dobrze wiedzą, że wysokie podatki niszczą przedsiębiorczość i hamują wzrost gospodarczy; że promowanie poprawności politycznej, lgbt, swobodny przepływ ludzi tylko rozbija społeczeństwa i narody; dobrze wiedzą, że nie potrzebne są żadne przepisy bhp, sanepidy,biurokracja,dotacje, strefa euro , zakazy handlu, krzywizny banana. ZERO GROWTH, o to chodzi.
A wiecie dlaczego ślimak według UE jest rybą słodkowodną?
Już tłumaczę - otóż żabojadzkie rolaski parają się hodowlą tychże właśnie.
A skoro wszyscy robią zrzutę (państwa członkowskie) na ich różne zabawne projekty (rolnictwo, rybołóstwo, pedalstwo), to wpadli na pomysł, jak dymać "resztę". Zrobili ze ślimaka rybę słodkowodną i trzepią niezłe siano na dopłatach. Chociaż UE też głupia nie jest, na krowy na farmville tylko kilka lat dała się nabierać...
Eurokomuna.
A skoro wszyscy robią zrzutę (państwa członkowskie) na ich różne zabawne projekty (rolnictwo, rybołóstwo, pedalstwo), to wpadli na pomysł, jak dymać "resztę". Zrobili ze ślimaka rybę słodkowodną i trzepią niezłe siano na dopłatach. Chociaż UE też głupia nie jest, na krowy na farmville tylko kilka lat dała się nabierać...
Eurokomuna.

Ok. Tematu EU nie poruszam. Ale zwiazki homoseksualne zestawione z biseksualnym slimakiem?
klayman1991 napisał/a:
Ok. Tematu EU nie poruszam. Ale zwiazki homoseksualne zestawione z biseksualnym slimakiem?
Pomijając fakt, że ślimak może być także obojnakiem, to powiem Ci, że nie zrozumiałeś treści przekazu powyższej grafiki.

lone_wolf napisał/a:
A wiecie dlaczego ślimak według UE jest rybą słodkowodną?
Eurokomuna.
Niestety, krowy na farmville to tylko legenda.
Nie obrarzajcie chomoseksualistuw. To som terz ludzie, a ich zwionski sa tak samo poprawne jak moja ortografja.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie