Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Unia i imigranci ze wschodu
Sucha227 • 2014-07-07, 22:28
Witam

Zagłębiając się nieco w youtube znalazłam pewien czeski film przedstawiający imigrantkę z Ukrainy pracującą w Czechach. Film może i mało sadystyczny, ale niestety jakże życiowy. Przypomina nasz przysłowiowy "zmywak" w Anglii.

Wymagany czeski na poziomie Jozina z bazin

Jak się nie podoba to
Zgłoś
juzeg 2014-07-07, 22:31 27
J🤬y pepik
Zgłoś
Hrodgar 2014-07-08, 1:00 11
Kto zatrudnia sprzątaczkę, która nie zna języka pracodawcy?!

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
Z................ą 2014-07-08, 1:01 1
Bądź co bądź Czechy to nasz najbardziej znienawidzony sąsiad no nie? Ohh jak oni nas tam tyrają, nasze kiełbasy i piwa ughh, czemu u nich ciapaki się nie wysadzają? :v
Zgłoś
RockyWood 2014-07-08, 2:18
@Hrodgar

w c🤬j p🤬lonych szwabów i porządnych angoli

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
o................5 2014-07-08, 4:58 14
Przysłowiowy zmywak?
A jakie jest przysłowie ze zmywakiem?
Zgłoś
bloodwar 2014-07-08, 8:01 15
Dobra sprzątaczka przychodzi na chatę i dobrze wie bez mówienia co ogarnąć - WSZYSTKO! Tylko w nielicznych domach jest tak, że np. pranie robi tylko pani domu albo że mycie naczyń czy koszenie trawnika nie należy do obowiązków - większość ludzi jak już płaci to chce mieć full serwice (dobra sprzataczka jeszcze wie, że jak pani domu nie ma w domu to trzeba też kutangę pana domu opędzlować w ramach obowiązków służbowych!

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
booore 2014-07-08, 8:05 5
Podoba się.
Mogę nie iść w c🤬j?
Nie chce mi sie nigdzie łazić. Gorąco.
Zgłoś
nowynick 2014-07-08, 10:01 1
nie tak dawno liczenie kątów trójkąta na sinusach i cosinusach to był zakres 7ej klasy szkoły podstawowej, a teraz pepiki kręcą reklamę, w której twierdzą, że to skomplikowane i potrafiąca wykonać takie obliczenie to od razu inżynier, czy o ki c🤬j tu chodzi?
Zgłoś
BoomShakaLaka 2014-07-08, 11:19 24
nowynick napisał/a:

nie tak dawno liczenie kątów trójkąta na sinusach i cosinusach to był zakres 7ej klasy szkoły podstawowej, a teraz pepiki kręcą reklamę, w której twierdzą, że to skomplikowane i potrafiąca wykonać takie obliczenie to od razu inżynier, czy o ki c🤬j tu chodzi?

Popłynąłeś stary... To jest całka.
Zgłoś
Diux 2014-07-08, 11:31 5
Taka prawda. Młodzi wykształceni ludzie zap🤬lają jak woły dla tępych zjebów z Europy Zachodniej. Mam nadzieję że dożyję czasów w których niemiec będzie mi kibel pucował...

podpis użytkownika

ZERO TOLERANCJI
Zgłoś
CygańskieDisko 2014-07-08, 12:15 9
Diux napisał/a:

Taka prawda. Młodzi wykształceni ludzie zap🤬lają jak woły dla tępych zjebów z Europy Zachodniej. Mam nadzieję że dożyję czasów w których niemiec będzie mi kibel pucował...

To jest akurat całkiem możliwe, tylko ten "niemiec" troszkę śniady może być.
Zgłoś
f................a 2014-07-08, 12:19 1
bloodwar, może takie sprzątaczki?

najlepsza ta co odkurza dywan
Zgłoś
15243 2014-07-08, 13:34 3
Cytat:

Dobra sprzątaczka przychodzi na chatę i dobrze wie bez mówienia co ogarnąć - WSZYSTKO! Tylko w nielicznych domach jest tak, że np. pranie robi tylko pani domu albo że mycie naczyń czy koszenie trawnika nie należy do obowiązków - większość ludzi jak już płaci to chce mieć full serwice (dobra sprzataczka jeszcze wie, że jak pani domu nie ma w domu to trzeba też kutangę pana domu opędzlować w ramach obowiązków służbowych!

Jakieś doświadczenia własne? Pewnie ojciec kazał tobie być taką sprzątaczką, co mu full service daje na pustej chacie
Zgłoś
KingOfDarkness 2014-07-08, 14:00 10
Bardzo dobra kampania reklamowa!! Pokazująca, że całki się do niczego w życiu nie przydają
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie