Kierowca powinien zostać ukarany solidnym mandatem za "niedostosowanie prędkości do warunków jazdy" tzn. nie dał w 3,14zdę i nie przyspieszał.
I teraz tak na pełnej k🤬ie ze 200 na godzinę, prosto w stado wjechać jak ciepły nóż w masło z delikatny ślizgiem, żeby wszystko czarne zebrać. K🤬a rozmażyłem się. Xd
I teraz tak na pełnej k🤬ie ze 200 na godzinę, prosto w stado wjechać jak ciepły nóż w masło z delikatnym ślizgiem, żeby wszystko czarne zebrać. K🤬a rozmażyłem się. Xd
I teraz tak na pełnej k🤬ie ze 200 na godzinę, prosto w stado wjechać jak ciepły nóż w masło z delikatnym ślizgiem, żeby wszystko czarne zebrać. K🤬a rozmażyłem się. Xd
Mam uczucie, ze jeszcze pare lat i beda w ju-es-ej mieli druga wielka wojne domowa. tylko, ze zamiast poludnie i polnoc bedzie to biali na czarnych, a broni im nie brak.
Ogórek napisał/a:
Myślę że drugi bieg i gaz w podłodze rozwiązał by problem.
Na takie stado to musi być RAM 1500 z orurowaniem z przodu żeby auta bardzo nie ubrudzić i oponami AT minimum aby mieć lepszą przyczepność na trupach
Zabrakło gry w kręgle samochodem.

podpis użytkownika
Mrok to dopiero początek...
Riikko napisał/a:
Mam uczucie, ze jeszcze pare lat i beda w ju-es-ej mieli druga wielka wojne domowa. tylko, ze zamiast poludnie i polnoc bedzie to biali na czarnych, a broni im nie brak.
Czyli będą nowe materiały na sadistiku ?!
SUPER!
Małpy razem... Silne
Ja p🤬le co za planeta małp na żywo. Szympansy chyba prowokują i szukają pretekstu żeby znowu sklepy rabować po tym jak ktoś odjebie takiego rezusa co mu po aucie skacze.
Zero policji, efbiaj, sikret serwis bo stada małp harcują
Ja p🤬le co za planeta małp na żywo. Szympansy chyba prowokują i szukają pretekstu żeby znowu sklepy rabować po tym jak ktoś odjebie takiego rezusa co mu po aucie skacze.
Zero policji, efbiaj, sikret serwis bo stada małp harcują