Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Upadek człowieka
Mercury001 • 2015-04-13, 0:48
Zapewne większość z was pamięta Krzysztofa Kononowicza z tego występu:

Niestety życie potoczyło się... trochę inaczej, i teraz wygląda on tak:

{nagranie sprzed 6 dni}
ukryta treść

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spinaczel 2015-04-13, 18:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kamil111-16 2015-04-13, 19:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
niemakurwanazw 2015-04-13, 19:16
Moje miasto to Białystok... pam pam pam pam A moje życie to białystok... pam pam pam pam...
Zgłoś
Adae 2015-04-13, 20:35 1
Zgłoś
MadDave 2015-04-13, 20:39
Zgłoś
flanger66 2015-04-13, 20:51 1
Dobrze się chłop odżywia.Ma dwie brody.Co dwie brody to nie jedna.
Zgłoś
SharpSe 2015-04-13, 21:17
Zgłoś
p-dau 2015-04-13, 21:46
Jak rok temu go widziałem w autobusie miejskim, to ciężko go było odróżnić od żula. Smutek.
Zgłoś
dominator76 2015-04-13, 22:44
i tak jest lepszy niż ta cała zgraja politykierów z sejmu...

podpis użytkownika

nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Zgłoś
kobaltowaszminka 2015-04-13, 23:36
Raz jechałam z nim autobusem, śmierdzi okrutnie
Zgłoś
Policeman 2015-04-13, 23:40 8
Zgłoś
adamZjeb 2015-04-14, 0:05 1
Byłby lepszym prezydentem niż duda czy kartofel.
Zgłoś
bjbjarocha 2015-04-14, 1:27
Zgłoś
1408 2015-04-14, 1:32
Szkoda mi go.
Zgłoś
hypnos 2015-04-14, 8:34
Mercury001 napisał/a:

Racja, niestety jest to bardzo chory i nie szczęśliwy człowiek...
{mała errata - nie koronografia, tylko koronarografia }

Mądralo pamiętaj, nieszczęśliwy, pisze się łącznie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem