Łotysz z wielką fantazją zaatakował Jasona Doyle (kask niebieski) i trochę go sponiewierało. Wstrząs mózgu i prawdopodobnie złamana noga. Żużel ... piękny sport ale cholernie niebezpieczny
Hejterzy żużla mogą zawodnikom jedynie robić dobrze, bo poświęcają wiele dla tego sportu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-05-11, 13:36
Mistrz jest tylko jeden
konto usunięte
2014-05-13, 16:44
Piękny sport?? Co w tym jest pięknego? Goście pop🤬lają w kółka na sztywnych motorach... ja p🤬le... to tak jak prawie nascar
desperadonbth napisał/a:
Piękny sport?? Co w tym jest pięknego? Goście pop🤬lają w kółka na sztywnych motorach... ja p🤬le... to tak jak prawie nascar
Różnica jest taka, że żużlowcy skręcają w prawo, a jadą w lewo
cześć!
poszukuję gifa, który nie raz przewinął się tutaj w komentarzach. gościu klaszcze w dłonie i zasiada przed monitorem w wiadomym celu. Jeśli go posiadasz - wrzuć proszę!
Pozdrawiam Sadoli!
Wypadek potworny. Po raz kolejny w zawodach tej rangi, ruscy pokazują, że wchodzą przy krawężniku jakby byli sami na torze. Oglądając to, zamarłem, bo myślałem, że potrącony został C.Holder. Kto sie interesuje ten wie, co go spotkało rok temu i w jakiej sytuacji jeśli chodzi o kontuzję w zespole jest mój kochany Apator. Speedway, to piękny i bardzo emocjonujący sport, choć jedyny w swoim rodzaju, gdzie regulamin na 3 lata, zmieniany jest co roku... Po ponad dekadzie, chodzenia na stadiony żużlowe, zdałem sobie sprawę, że jedynie bez czego nie mógłbym żyć, to własnie Żużel oraz moja ojczyzna - Polska. Pozdrowienia z Torunia, tu nadal zimno, ale już tylko -4.
Nie wiedziałem, że żużlowcy lubią jak facet robi im loda... :/
konto usunięte
2014-05-13, 17:15
owarte zlamanie, szkoda chlopaka, ale australia wygrala, btw ostatnio czytalem iz na zuzel przychodzi wiecej kibicow i zasiada wiecej przed telewizorami niz przed "ekstraklasą", wiecie wszyscy ze mamy najmocniejsza lige zuzlowa???? a za naszą zachodnia granica ten sport nie jest popularny gdyż przekracza normy dzwiekowe. To jest chore:) pozdrawiam sympatykow zuzla
i kto teraz nie patrzył w lusterka?
Oglądanie żużla w telewizji, to jak robienie minety przez rajstopy.
konto usunięte
2014-05-13, 18:09
j🤬y c🤬j nam lidera orła wyautował. ale wygrana z lublinem jest i tak.
konto usunięte
2014-05-13, 18:27
desperadonbth napisał/a:
Zgadzam się z mh2004. Po za tym, idź na mecz Ekstraligii i sam się przekonaj.