Zawsze dam piwo za każdego rozj🤬ego sk🤬ysyna,który porusza się tymi pierdzącymi gównami. Jak mieszkałem we Francji to pod hotelem cały czas te c🤬je jeździły na motorkach i skuterkach j🤬ych - spać się nie dało.Wróciłem do p🤬lonej polszy to się okazało,że tutaj też już wieśniaki się wzbogaciły i kupują te terkoczące maszynki,jeżdżą mi teraz sk🤬ysyny pod oknem - spać nie można. J🤬 ich wszystkich, niech się ścierają o asfalt do białej kości. Piwo ode mnie i szczere życzenia bolesnego zgonu każdemu sk🤬ielowi na mechanicznych jednośladach. C🤬j z wami.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
amator , niech dalej sie tak pcha
Konto usunięte
2011-08-28, 11:36
@androgenius
hehehe widze temat po twojej wypowiedzi się rozwinie zajebiście ... poczekamy na wypowiedzi kierowców jednośladów
Wyprzedza na trzeciego c🤬j j🤬y. Bardzo dobrze że się rozj🤬. Mam nadzieje że ma podpisaną kartę dawcy organów bo tylko tyle z niego pożytku co z jego wątroby,serca i nerek.
jedziesz z rodziną na wakacje a tu taki pólmózg powoduje wypadek i nawet choćbyś jechał najuważniej i był j🤬ych hołowczycem drugim to możesz zginąć w wypadku z całą rodzinką przez debila na drodze !
podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Konto usunięte
2011-08-28, 12:17
C🤬j wam w dupe wszystkim p🤬lone osobówki :O
Konto usunięte
2011-08-28, 12:20
androgenius, umrzyj, zgnij, rozłóż się albo co, polaczku j🤬y.
Tak Tak

Zapraszamy serdecznie wszystkich właścicieli jednośladów na wspólne wyzwiska i debatę nt wyższości (wątpliwej) jednośladów nad wielośladami.
Chętnie zobaczę ile użytkowników sadola potencjalnie może mi dostarczyć nową wątrobę..
podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
J🤬 was pies drodzy kierowcy jednośladów
Ja już na swoim koncie mam 2 odkurzacze rozwijające zawrotną prędkość 40km/h
Poluje na następne
podpis użytkownika
"Sugeruję trzymać Was wszystkich w zamknięciu" - Tool : Aenema
Konto usunięte
2011-08-28, 13:12
Przecież jechał 3 na godzinę tylko.
RuBu
2011-08-28, 13:17
tak na szybko - gdzie on wyprzedzal na trzeciego? i jak by nie patrzec to pan z srebrnego autka ma odpalony prawy kierunek. Zeby nie bylo nie jezdze na motocyklu.
Konto usunięte
2011-08-28, 14:27
androgenius i c🤬j, mogą to jeżdżą, złóż jakąś skargę czy coś k🤬a, a nie na forum płaczesz "Auaaa, mamooo oni jeżdżą, mamooo.."
Owszem, są tacy, co na tych skuterach/motocyklach odp🤬lają, blokują ruch, ale też są tacy, którzy są normalni, ale za to osobówkami ich wk🤬iają. Ja np. Zap🤬lam skuterkiem, zjeżdżam na samo prawo, żeby osobówki mogły spokojnie bez j🤬ego skręcania w lewo ominąć, a i tak drą p🤬dy "sp🤬alaj z tym", jak odkrzykne, że ma się p🤬lić, to się zatrzymuje i wychodzi z dwoma kumplami, ak 47 i w Ciebie strzela, Ty umierasz.. To wk🤬ia, już tak miałem z 4-5 razy..
A potem takie pojeby wielki raban podnoszą na kierowców: "Patrzcie w lusterka! Motocykliści są wszędzie!" I p🤬lą jakimi to kierowcy samochodów są k🤬sami, że nie uważają na motocyklistów. A ja mówię: Nie zap🤬lajcie po mieście 220km/h to nie będzie wypadków.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih