👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hahaha, typ wyraźnie woli Judy i już ma niezły plan co do wygranej
dobre!
dobre!
@UP Niestety ale jest to podlozony glos. Skad pomysl o podkladaniu na porodowce? Ja bym na to nie wpadl... Czyzbys mial nam cos smutnego do powiedzenia?

elsebastiano napisał/a:
@UP Niestety ale jest to podlozony glos. Skad pomysl o podkladaniu na porodowce? Ja bym na to nie wpadl... Czyzbys mial nam cos smutnego do powiedzenia?
Owszem, smutne jest to - że jesteś kretynem. Nie napisałem, że głos na porodówce podkładali tylko jego, jak był taki malutki i robił gagaga, kumasz?

Jasna cholera.
elsebastiano napisał/a:
Angielski na poziomie czegostam wymagany.
Jak znasz angielski to zajebiście;D teraz daj przynajmniej zarys sytuacji.
I nie chodzi o to czy znam angielski czy nie bo znam. Chodzi o to że Polskie szkolnictwo uczy obecnie 4 języków obcych jako podstawowy, więc w teorii angielski zna tylko 1/4 Polaków

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie