Typowy millenials. Teraz mam wnuczka w wieku "a dlaczego?", więc w pełni rozumiem zachowanie policjanta.
A ja nie rozumiem. Czemu tak dlugo czekal i czemu nie bylo slychac strzalow?
Bo takie szarpanie to musi być uzasadnione, a nie get out i get out.....
podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.Hugo Dionizy Steinhaus
A jakie konkretnie popełnił przestępstwo?
W Polsce jak policja Cię "prosi" byś wysiadł z samochodu i tego nie zrobisz to zostaniesz potraktowany tak samo jak murzyn na filmie nawet jeśli to by była tylko zwykła rutynowa kontrola. Masz wykonywać polecenia policjanta i tyle, ale jeśli Ci powie że masz mu obciągnąć to to już możesz zignorować.
Przestępstwo: smoluch w drogim aucie.
kompilacja porażeń murzynów teaserem powinna się nazywać: "Pan Prawnik Murzyn"

"A jakie przestępstwo? A dlaczego? " - Ty to mógłbyś spokojnie zająć miejsce pasażera, bo jesteś tego samego pokroju
Przestępstwo z najgorszego możliwego paragrafu: jest j🤬ym czarnym ścierwem które dyskutuje z białym człowiekiem zamiast grzecznie się podporządkować słowom białego pana. Nie ma gorszej zbrodni jak cz🤬ch który dyskutuje. Dziwię się że policjant nie miał w ręku pistoletu i nie wyj🤬 or dazu całego magazynka w to czarne gówno.
Przestępstwo z najgorszego możliwego paragrafu: jest j🤬ym czarnym ścierwem które dyskutuje z białym człowiekiem zamiast grzecznie się podporządkować słowom białego pana. Nie ma gorszej zbrodni jak cz🤬ch który dyskutuje. Dziwię się że policjant nie miał w ręku pistoletu i nie wyj🤬 or dazu całego magazynka w to czarne gówno.
Twoja matka byla posluszna jak ja wyciagneismy z poloneza 9 miesiecy przed twoimi pierwszymi urodzinami. Sklonnosci do uleglosci masz po matce.
Nastepnym razem niech nie zaklada szminki na wargi bo mi zostawila tecze na k🤬sie.