Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:02
Upierdliwa żona
konto usunięte • 2011-02-28, 9:23
Do psychoterapeuty specjalizującego się w problemach małżeńskich przychodzi facet.
-Mam problem, moja żona jest strasznie upierdliwa, czepia się dosłownie o wszystko. Nie daje mi spokoju i cały czas coś ode mnie chce. Dłużej tego nie wytrzymam.
-Mógłby pan podać jakiś przykład?
-Proszę bardzo. Siedzimy sobie z kolegami przed domem, robimy grilla i pijemy piwko bo sierpień upalny, a ona ciągle: wyrzuć choinkę i wyrzuć choinkę!
Zgłoś
Morning 2011-03-02, 19:54 1
to ma kobieta głos że z kuchni ją słyszy :p
Zgłoś
golden8426 2011-03-02, 19:57 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-02, 20:15
Co jest czerwone i bolą od tego zęby?
-CEGŁA!
Hehe..heh...eh...
Zgłoś
Morning 2011-03-02, 20:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-02, 20:27
prawie się uśmiechnąłem :x
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-02, 20:34
po co rozbierać i ubierać choinkę, moja cały czas stoi na półce
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-02, 20:56 11
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-02, 21:05 8
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-02, 21:12
@up ej Jacek chłopie nie denerwuj się
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-02, 21:14
@up przejdzie mi gdy się napiję. brb
Zgłoś
Morning 2011-03-02, 21:43
@up leci piwo
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-03, 0:12 1
Nick może mylić, ale Jacek to nie chłop... ale ma racje. Kobiety nie powinny tylko siedzieć w kuchni, najprzyjemniej jest kiedy wchodzą już do pokoju niosąc śniadanie do łóżka. Nie, to nie szowinistyczny, żart. Serio to bardzo miły gest.
Szacun dla panienek na Sadolu bo są w mniejszości i muszą się ciągle bronić przed atakami gimbusów i/lub sfrustrowanych mężów, którzy nie mają głosu w domu.
Zgłoś
golip 2011-03-03, 14:34
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-06, 19:12
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem