Większość z nich to patusy, które wyglądają jakby dopiero wyszli z kryminału i tak też się zachowują.
Ogólnie ludzie z Kaukazu to dzikie zwierzęta, które powinny mieć zakaz wjazdu do naszego kraju.
Starszy zachował się jak cz🤬ch. Jebnął znienacka i sp🤬olił. J🤬 k🤬sa.
Czyli zachował się jak każdy jeden UPAdliniec
Wszędzie widzicie tylko Ukraińców
Kto widzi? Ruskie trolle czy chodzący kanałami polskojęzyczni podludzie, sp🤬oliny poubeckie, dla których to forum to ostatnie miejsce gdzie mogą pisać swoje wysrywy, bo na ulicy za swoje komentarze dostaliby momentalnie z liścia. Połowa kont tutaj jest z generatora, reszta to przejęte konta ze zhaxowanej bazy, bo ta strona i jej zabezpieczenia są z czasów Króla Ćwieczka.
Kto widzi? Ruskie trolle czy chodzący kanałami polskojęzyczni podludzie, sp🤬oliny poubeckie, dla których to forum to ostatnie miejsce gdzie mogą pisać swoje wysrywy, bo na ulicy za swoje komentarze dostaliby momentalnie z liścia. Połowa kont tutaj jest z generatora, reszta to przejęte konta ze zhaxowanej bazy, bo ta strona i jej zabezpieczenia są z czasów Króla Ćwieczka.
Zgadzam się, że mnóstwo anty-ukraińskich i prorosyjskich kont tutaj nie dość, że niepoprawnie pisze po polsku (składniowo

I zgadzam się w 100%, że sekcja komentarzy tutaj wygląda jak banda gimnazjalistów albo dzieciaków z podstawówki, którzy p🤬lą coś tylko po to, żeby koledzy (którzy też tak p🤬lą) im przytaknęli XD
Z początku myślałem, że to w większości idioci, ale po czasie się zorientowałem, że to smutni ludzie, którzy szukają pocieszenia w internecie XDDD
No nic, miałem nie wchodzić w komentarze, ale chciałem zobaczyć czy ktoś przede mną sprostował, że gościu nie jest Ukraińcem

Z początku myślałem, że to w większości idioci, ale po czasie się zorientowałem, że to smutni ludzie, którzy szukają pocieszenia w internecie XDDD
Bo tak jest, te prorusy które faktycznie piszą z Polski, to w większości sfrustrowane odpadki tej ziemi. Trzeba być wyjątkową antypolską szmatą, nienawidzącą rodaków, aby kibicować kacapom w tej wojnie. J🤬ym intelektualnym glonem, aby stawiać znak równości między dawnym UPA a wszystkimi Ukraińcami którzy dziś walczą z tymi sowieckimi podludźmi. Podludźmi, którzy właśnie ten staro-upowski styl mają na sztandarach. Trzeba być podludziem p🤬lonym, aby nie dostrzegać żywotnego interesu Polski w przegranej przez Rosję wojnie.
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzęGruzini "też nie lubią", to znaczy jak kto? Jak kacapskie ścierwa?
Poza tym, koleś który oberwał nie wygląda na Ukraińca i nie gada po ukraińsku, czyli to też raczej Gruzin.
Kacapskie ścierwa nie lubią kacapskich scierw? O czym ty p🤬lisz?
Zgadzam się, że mnóstwo anty-ukraińskich i prorosyjskich kont tutaj nie dość, że niepoprawnie pisze po polsku (składniowo ) to dodatkowo są młode i losowe.
I zgadzam się w 100%, że sekcja komentarzy tutaj wygląda jak banda gimnazjalistów albo dzieciaków z podstawówki, którzy p🤬lą coś tylko po to, żeby koledzy (którzy też tak p🤬lą) im przytaknęli XD
No nic, miałem nie wchodzić w komentarze, ale chciałem zobaczyć czy ktoś przede mną sprostował, że gościu nie jest Ukraińcem
Nie wiem.co to za jaja są. Sadol zmienił się w jeden z najbardziej proukraińskich portali z wpisami dziwnych, ukrainofilskich osobników, gotowych robić gałę ukraińcom o każdej dnia i nocy. Dodatkowo każdy kto nie kocha ukrainy w równym stopniu zostaje przez nich nazwany ruską onucą (przy okazji ruś już dawno nie istnieje, debile)... Skąd ten język w ogóle? Ktoś może wiedział co to jest ruska onuca przed tym konfliktem???Orka??? Nadmiar tych komentarzy, szczególnie na sadolu budzi wątpliwości ponieważ niezgadza się z ogólnym podejsciem spoleczenstwa do ukraincow - wiekszosc nas ma ich w dupie , podobnie Rosjan. Same ukry już wszystkich wk🤬iają i to ciągłe wystawianie ich w polsce na piedestałach. Nawet na j🤬ej eurowizji babka dająca głosy za Polskę musiała cała wejść w dupę ukrainie zanim zaczęła mówić o punktach. Wszystkich to wk🤬ia. Wy piwniczane płatne świerwa i ukraincy wchodzący na ten portal opanujcie sie z tą propagandą. Jeśli ktokolwiek dostaje w ryj na filmiku to super, ale jak Ukr to już płaczecie i kwiczycie. Jesteście żałośni #hatfu
podpis użytkownika
Cuore Sportivo

podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
a stara ku*wa na filmiku to moze byc po prostu ruska pi*da w gruzinskiej administracji
@4Lokalny2Chłopaczek0
Obudź się obsrałeś całe łóżko.