👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JanzDukli napisał/a:
Zna ktoś gruziński?
tak, ja znam; dziadyga nie miał sensownych argumentów za wojną na ukrainie to jebnał młodemu gruzinowi.

Z dupy twierdzenie że to Ukrainiec, masz jakieś na to potwierdzenie, czy prowadzący Ci tak podesłał?

JanzDukli napisał/a:
Gruzini też nie lubią imigrantów z ukrainy.
Gruzini "też nie lubią", to znaczy jak kto? Jak kacapskie ścierwa?
Poza tym, koleś który oberwał nie wygląda na Ukraińca i nie gada po ukraińsku, czyli to też raczej Gruzin.
W 2016roku (8 lat po wojnie!) byłem w Gruzji. W Gruzji większość ludzi z jakimi rozmawiałem była nie tyle prorosyjska, co prosowiecka, wyraźnie tęsknili za ZSRR. Och jak to wspaniale było za ZSRR, ile to pieniędzy było i wszystkie narody były razem i w ogóle komu ten ZSRR przeszkadzał że został zlikwidowany. Nawet usłyszałem, że my Polacy też przecież jesteśmy sowieckimi braćmi .
Poza tymi wynurzeniami to całkiem normalni i sympatyczni ludzie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie