Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
To Hende hoch to do tej Pani i co próbuje usunąć śmieci z drogi. Ręce opadają policja wezwana na miejsce gotowa aresztować normalnych ludzi zamiast zebrać gowno z asfaltu

Zgłoś
Seymouro1908 2024-05-16, 9:47 3
Czuję zażenowanie gdy to obejrzałem.
Zgłoś
lary53 2024-05-16, 9:47 9
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-05-16, 9:58 4
Szfaby to zdyscyplinowany naród. Jak jest przykaz kochać ż🤬dów to ich kochają, ale jak padnie hasło utylizować to też będą równie sumienni.
Takie akcje jak ta budują tylko elektorat AFD. która wprost wzywa do zrobienia porządku z brudasami.
Rządzący sami wpychają ludzi w objęcia politycznych ekstremistów, a później zdziwienie, że wygrywają "faszyści"
Zgłoś
mateuszsick 2024-05-16, 10:25 1
RobDeMay napisał/a:

RządzONcy??

Napisałem "rządzący" tylko inteligentny telefon zmienił na "rządzony" po spacji a ja nie zauważyłem i zmieniłem tylko końcówkę na "cy". Przepraszam że "Cię" uraziłem i mam nadzieję że "Twoje" uczucia nie ucierpiały za bardzo. Lepiej? Idź się przyklej k🤬a do asfaltu jeżeli nie.
Zgłoś
SkoPio1 2024-05-16, 10:43 5
mateuszsick napisał/a:

że "Cię" uraziłem i mam nadzieję że "Twoje" uc

Dlaczego usiłujesz go obrazić?
Masz tak niewielkiego penisa, że zamiast przeprosić za błąd, to wstawiasz w cudzysłów zaimki, by podkreślić co? Że to nie on? Że nie jego?

Pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł i jedzeniu ze wspólnej miski - nie przenoś tego na inne dziedziny życia.
Czytaj: sprawdzaj przed wysłaniem.

Ad rem: ryj też rozpaczliwie wołający o rozum:

Zgłoś
Konto usunięte 2024-05-16, 10:47 4
@Lobo24

Teraz można sobie porównać czasy sprzed 100 lat, gdy na ziemiach Europy rozplenił się zawszony naród ż🤬dowski a czasy teraźniejsze z coraz większą c🤬tą zarazą. Aż się chce cały ten kozojebczy świat zebrać i zdusić w wielkim kotle. I teraz masówa się pytanie, co zrobił Hitler z ż🤬dami? Czy miał rację, to każdy może różnie interpretować. W każdym razie, na stulecie dojścia NSDAP do władzy, mogąmieć już ogromne grono zwolenników (tak, wiem już mają) ale dużo, dużo większe.
Zgłoś
mateuszsick 2024-05-16, 12:32
SkoPio1 napisał/a:

Dlaczego usiłujesz go obrazić?
Masz tak niewielkiego penisa, że zamiast przeprosić za błąd, to wstawiasz w cudzysłów zaimki, by podkreślić co? Że to nie on? Że nie jego?

Pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł i jedzeniu ze wspólnej miski - nie przenoś tego na inne dziedziny życia.
Czytaj: sprawdzaj przed wysłaniem.

Ad rem: ryj też rozpaczliwie wołający o rozum:

Nie pajacuj. Akurat twoje odzywki najbardziej można zaklasyfikować jako uzupełnianie jakichś braków z prawdziwego życia zapewne wzrost i długość. A michy i pcheł w to swojej rodzince pilnuj

Zgłoś
russian-roulette 2024-05-16, 12:50 24
Scania nie bierze eko jeńców

Zgłoś
kawior2007 2024-05-16, 12:56 1
Albo ich zabierajcie albo siadajcie obok nich sk🤬ysyny, żeby było co nagrać
Zgłoś
brad.onder 2024-05-16, 14:47
Verdi napisał/a:

Nak🤬iać aż nie zdechnie

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-05-16, 18:42
To była Polka???
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2024-05-16, 21:39 1
Przydałby się kierowca Łukasz T. bo rodo z Katowic. On rozjedzie każdego. Szanuje tego gościa. Jestem jego mega fanem.

podpis użytkownika

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
Konto usunięte 2024-05-16, 23:39
Bul_od_bytu napisał/a:

Szfaby to zdyscyplinowany naród. Jak jest przykaz kochać ż🤬dów to ich kochają, ale jak padnie hasło utylizować to też będą równie sumienni.
Takie akcje jak ta budują tylko elektorat AFD. która wprost wzywa do zrobienia porządku z brudasami.
Rządzący sami wpychają ludzi w objęcia politycznych ekstremistów, a później zdziwienie, że wygrywają "faszyści"

Widzę, że dzisiaj każde ugrupowanie, które widzi schyłek UE i co raz większe bzdury w polityce wewnętrznej swoich krajów to ekstremiści.
Zgłoś
shoggoth 2024-05-18, 1:02
smc napisał/a:

Widziałem Ukraińca u mnie w żabce. Od razu poznałem, że to oni, bo jako jedyny z całej kolejki się uśmiechał do ekspedientki. Oni zawsze muszą się na siłę odróżniać, zamiast wtopić w tłum...

Zdradź mi co złego jest w uśmiechaniu się do ekspedientki w sklepie? Nie każdy musi być smutnym cebulakiem jak ty.
Zgłoś
Ppoolicjjaaa 2024-05-18, 18:09
baronturbina napisał/a:

Pewnie! J🤬e lewactwo centralnie sterowne przez ż🤬dów! I środowiska LPG! Nazistsa Zalensky i banderowcy to największy problem. Ostatnio widziałem jak u mnie na osiedlu ukraincy w Lidlu rozcinali jednorazówki na dziale warzywnym. Wszystko po to żeby ludzie wsadzając jabłka musieli je z ziemi podnosić (brudne i obite).

opony były teraz reklamówki , dorosłym facetem to ty na pewno nie jesteś xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie