To Hende hoch to do tej Pani i co próbuje usunąć śmieci z drogi. Ręce opadają policja wezwana na miejsce gotowa aresztować normalnych ludzi zamiast zebrać gowno z asfaltu
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:54
W Niemczech to w ogóle tęczowe towarzystwo. I w całej Unii panuje jakaś taka dziwna nieświadomość otaczającego świata jak by rządzoncy mieli tego niemca co wszystko chowa, jak mu tam było..? Alzheimer
mateuszsick napisał/a:
W Niemczech to w ogóle tęczowe towarzystwo. I w całej Unii panuje jakaś taka dziwna nieświadomość otaczającego świata jak by rządzoncy mieli tego niemca co wszystko chowa, jak mu tam było..? Alzheimer
RządzONcy??
Widziałem Ukraińca u mnie w żabce. Od razu poznałem, że to oni, bo jako jedyny z całej kolejki się uśmiechał do ekspedientki. Oni zawsze muszą się na siłę odróżniać, zamiast wtopić w tłum...
Po wyborach u nas będzie to samo, policja będzie ochraniać terrorystów zamiast ich siłowo usuwać
Czekam... kiedy oni się obudzą "i pękną" bo każdy naród ma swoje granice wytrzymałości.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie