Stracił przytomność już w locie, ale to musiało być przeciążenie😃
Nie wiem jak u Was ale w Wawce od kiedy kobiety zaczęły prowadzić w komunikacji miejskiej jak się na czas czegoś nie złapiesz to lecisz jak ten gość. Gaz w podłogę albo hamulec w podłogę. Innej opcji nie ma...
Całe 55 kilo luja, a sapie, jak gówno w trawie...
Przynajmniej wesoło tam masz. Ja jakieś 13 lat temu, gdy jeszcze śmigałem po Białymstoku miejskimi, to zawsze mi brakowało tej nuty szaleństwa. Jedyne atrakcje, jakie mnie spotykały w autobusach, to żul szczający pod siebie i zasrane lub zarzygane fotele...
nowynick napisał/a:
Nie wiem jak u Was ale w Wawce od kiedy kobiety zaczęły prowadzić w komunikacji miejskiej jak się na czas czegoś nie złapiesz to lecisz jak ten gość. Gaz w podłogę albo hamulec w podłogę. Innej opcji nie ma...
Przynajmniej wesoło tam masz. Ja jakieś 13 lat temu, gdy jeszcze śmigałem po Białymstoku miejskimi, to zawsze mi brakowało tej nuty szaleństwa. Jedyne atrakcje, jakie mnie spotykały w autobusach, to żul szczający pod siebie i zasrane lub zarzygane fotele...
nowynick napisał/a:
To samo w UK, tutaj nawet lepiej bo zawsze wiesz kim jest kierowca i jeszcze mówisz "Dziękuję" jak wysiadasz : )
nowynick napisał/a:
u mnie we w Białymstoku jest podobnie, jak baba prowadzi autobus to jest przej🤬e, wszystkie w środku latajo jak gówno w pustej betoniarce, rolnicy wożą kartofle z większym wyczuciem niż te głupie p🤬dy ludzi
podpis użytkownika
Partia Faszystowskiego Ż🤬dosojuszu Eurosovieckiej Komuny