Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bestia_z_cricolandu 2025-05-12, 19:33 9
Stracił przytomność już w locie, ale to musiało być przeciążenie😃
Zgłoś
Danielll111 2025-05-12, 20:03 8
Jak Hall pudzianem
Zgłoś
Riikko 2025-05-12, 20:34 6
jak worek ziemniakow...
Zgłoś
nowynick 2025-05-12, 20:44 35
Nie wiem jak u Was ale w Wawce od kiedy kobiety zaczęły prowadzić w komunikacji miejskiej jak się na czas czegoś nie złapiesz to lecisz jak ten gość. Gaz w podłogę albo hamulec w podłogę. Innej opcji nie ma...
Zgłoś
ProVVe 2025-05-12, 20:57
Dzisiaj tak rzucałem workami. J🤬al nim konkretnie
Zgłoś
Baronessa 2025-05-12, 21:23 9
Całe 55 kilo luja, a sapie, jak gówno w trawie...

nowynick napisał/a:

Nie wiem jak u Was ale w Wawce od kiedy kobiety zaczęły prowadzić w komunikacji miejskiej jak się na czas czegoś nie złapiesz to lecisz jak ten gość. Gaz w podłogę albo hamulec w podłogę. Innej opcji nie ma...

Przynajmniej wesoło tam masz. Ja jakieś 13 lat temu, gdy jeszcze śmigałem po Białymstoku miejskimi, to zawsze mi brakowało tej nuty szaleństwa. Jedyne atrakcje, jakie mnie spotykały w autobusach, to żul szczający pod siebie i zasrane lub zarzygane fotele...
Zgłoś
koniotajner 2025-05-12, 22:09
jak torbą gówien nim cisnął
Zgłoś
poohole 2025-05-12, 22:25
nowynick napisał/a:

To samo w UK, tutaj nawet lepiej bo zawsze wiesz kim jest kierowca i jeszcze mówisz "Dziękuję" jak wysiadasz : )
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-05-12, 23:19
Nie lubie ludzi ktorzy rzucają śmieci na ziemię.
Zgłoś
twojstarytofagot 2025-05-13, 9:20 2
nowynick napisał/a:

u mnie we w Białymstoku jest podobnie, jak baba prowadzi autobus to jest przej🤬e, wszystkie w środku latajo jak gówno w pustej betoniarce, rolnicy wożą kartofle z większym wyczuciem niż te głupie p🤬dy ludzi

podpis użytkownika

Partia Faszystowskiego Ż🤬dosojuszu Eurosovieckiej Komuny
Zgłoś