👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

samsungsony, Wy kolego to jesteście znani z tuningowania samochodów przed sprzedażą.Otomoto peka od ogłoszenien z Płocka a auta od ilosci plaku...
Już to kiedyś pisałem.Ida swieta i znów bedę mógł zawracac tirem na raz bo wszyscy sąsiedzi pojada na ojcowizne
Już to kiedyś pisałem.Ida swieta i znów bedę mógł zawracac tirem na raz bo wszyscy sąsiedzi pojada na ojcowizne

Za to na Kaszuby przyjeżdzają turyści z różnych, większych miast w Polsce i 90% zachowuje się, jak buraki. Wielka kultura, ale lasy i jeziora zaśmiecone. Wielcy bogacze, a mieszkają na 40m^2.I najlepsze: "Dzień dobry, dzwonię z Warszawy..."
Dla mnie wszyscy, co się tutaj kłócą o to kto jest burakiem, a kto nie, sami nimi są.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie