@up
po pierwsze to naucz się pisać, a po drugie to trochę kultury buraku, nie każdy warszawiak to ścierwo, więc zawrzyj japę.
Nie jestem z warszawy.
po pierwsze to naucz się pisać, a po drugie to trochę kultury buraku, nie każdy warszawiak to ścierwo, więc zawrzyj japę.
Nie jestem z warszawy.

@xxxx jakbyś nie był z Warszawy, to byś się z kolegą alejaja zgodzil, a nie bronił tych buraków p🤬lonych

@up
Nawet nie chce mi się patrzeć ile Ty masz lat....
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Nawet nie chce mi się patrzeć ile Ty masz lat....
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

i znowu to samo...jak coś to buraki warszawiaki p🤬lole itp a jak sie przydarzy okazja to pakujecie tobołki z ojcowizny i do stolicy j🤬iutkie słoiki

nie rozumiem pojazdu na Warszawiaków, jestem słoikiem i c🤬j mnie to obchodzi, co o tym sądzicie
jeszcze pamiętam jak był temat w metro o słoikach, to się ktoś tam oburzył i pisali o tym chyba w dwóch następnych egzemplarzach..
jeszcze pamiętam jak był temat w metro o słoikach, to się ktoś tam oburzył i pisali o tym chyba w dwóch następnych egzemplarzach..
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Nie rozumiem jak można nazywać ludzi nazwą rzeczy i dlaczego jest taki pojazd na Warszawiaków przecież to też ludzie z Polski. Trochę kultury i szacunku Nie którym brakuję ehh.

Więc najpierw niech ci Warszawiacy zaczną okazywać tę kulturę!
Nie wzięły się znikąd określenia warszawiak-burak itp.
Nie wzięły się znikąd określenia warszawiak-burak itp.
Tyle, że sporo buraków w Warszawie to przyjezdzni, którym odj🤬o, bo mieszkają W STOLICY. Sam jestem z Warszawy, ale większość chamów, to napływowi (oczywiście zdarzają się wyjątki, jak wszędzie).
ojciec porządny matka porządna a syn warszawiak
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

dla mnie to mieszkańcy Wrocławia, Białegostoku, Ełku, Radomia, Rzeszowa, Nowego Sącza, Polkowic, Szczecina, Kutna, Konina, Łodzi, Piotrkowa Trybunalskiego, Radomska, Kielc są burakami
o i jeszcze Ostrołęki i Grudziądza
o i jeszcze Ostrołęki i Grudziądza