Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ups I Gained More Weight
dareqq • 2011-12-09, 21:57

W szoku jestem

podpis użytkownika

Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
Zgłoś
~Velture 2011-12-10, 23:07
Kakajetto napisał/a:

ale wy wszyscy pierdzielicie , otyłość jest chorobą , nie macie zielonego pojęcia jak ciężko jest z tym walczyć , ciekawe jak wy byście zrzucali wagę ważąc 200kg i mając żołądek trzykrotnie większy od tego co macie teraz , problemy z wagą mają kilka przyczyn , genetyczną - jest co najmniej kilka chorób genetycznych które skutkują otyłością, biologiczna - chociażby niedoczynność tarczycy ( ja mam niedoczynność tarczyc - na szczęście tylko 4 kg ponad normę), otyłości sprzyja również depresja - masz depresje to łatwiej nabić wagę, no i na tą chorobę można również zacząć chorować od różnego rodzaju leków , dziewczyny nich się wypowiedzą jak łatwo przytyć od durnych tabletek antykoncepcyjnych. zamiast trolowac " jak on może tyle żreć , czy on siebie nie widzi" to się kur** cieszcie że macie zdrowe organizmy i podziwiajcie tego faceta za odwagę , bo ma większe jaja od was - i w tym miejscu pragnę powiedzieć - pełen szacun dla kolesia za odwagę

cool story bro! Idź na samosie albo pudelka się pochwal tym bo tutaj c🤬j to nas obchodzi.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
casiopl 2011-12-10, 23:37 2
Jezu. On ma dupę z przodu. Koniec świata.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-11, 2:35
Po co mu seks z kobietami, ma swoje cycuszki
Widziałam już wiele wielorybów, ale to pierwszy okaz z tak otłuszczonym brzuchalem że az mu się tłuszcz na dwie fałdy rozdzielił
Zgłoś
simba23 2011-12-11, 4:53
brylant1412 napisał/a:

daje jej max tydzień życia

Ty ale to chyba facet jest ?..ten co kiedys w niebieskim spadochronie na dupie tanczyl do beyonce ? czy mi się wydaje ?
Zgłoś
kalo_gero 2011-12-11, 12:25
Cytat:

w tym miejscu pragnę powiedzieć - pełen szacun dla kolesia za odwagę

Chyba cię k🤬a do reszty poj🤬o...jaką odwagę, że nie bał się wp🤬lić 20 pączków na raz?
Przez chorobę to można narzucić 10, 20 kg ale nie k🤬a 200. Koleś nie przytył w tydzień i raczej nie mieszka w szałasie na obrzeżach Syberii i nagle jest zaskoczony, że ludzie tak nie wyglądają. W dupie mam wymówki typu bo ja mam cukrzycę, depresje, niedoczynność tarczycy idt. to się k🤬a lecz albo zdychaj. Spaślaki są obciążeniem dla społeczeństwa. Nie dość, że pracują 2 razy wolniej i mniej wydajnie od normalnej osoby to jeszcze obciążają ochronę zdrowia swoimi chorobami wynikającymi ze spasionego brzucha. Tolerancja? W imię czego?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-11, 12:50
Prozac napisał/a:

żałosne jak można się doprowadzić do takiego stanu?! czy on nigdy nie marzył o tym co każdy zdrowy facet czyli o seksie z tabunami kobiet!? pewnie mamusia mu nie pozwalała myśleć o takich "brzydkich" rzeczach! hahaha
Z takich należy się śmiać w końcu oni to sobie zrobili świadomie! Nawet oni sami nie wierzą, że "nie zauważyli kiedy to sie stało"!

skąd wiesz ze to "on" ?
Zgłoś
Pener 2011-12-11, 22:46
Aexalven napisał/a:

Co to robi w absurdach k🤬a

w jakich absurdach k🤬a?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-11, 22:56
Pewnie mu tyle żarcia w jelitach zalega, że starczyłoby na zlikwidowanie problemu głodu w średnim państwie Afrykańskim
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-12, 1:57
kalo_gero napisał/a:

Chyba cię k🤬a do reszty poj🤬o...jaką odwagę, że nie bał się wp🤬lić 20 pączków na raz?
Przez chorobę to można narzucić 10, 20 kg ale nie k🤬a 200. Koleś nie przytył w tydzień i raczej nie mieszka w szałasie na obrzeżach Syberii i nagle jest zaskoczony, że ludzie tak nie wyglądają. W dupie mam wymówki typu bo ja mam cukrzycę, depresje, niedoczynność tarczycy idt. to się k🤬a lecz albo zdychaj. Spaślaki są obciążeniem dla społeczeństwa. Nie dość, że pracują 2 razy wolniej i mniej wydajnie od normalnej osoby to jeszcze obciążają ochronę zdrowia swoimi chorobami wynikającymi ze spasionego brzucha. Tolerancja? W imię czego?

od 10 -20kg sie zaczyna , potem żołądek rośnie i zaczynasz jeść coraz więcej tylko dlatego że "musisz" , by nie byc niedozywionym ... ponad 60% takich osob jest niedożywiona chociaż ciężko w to uwierzyć a ponieważ więcej wpierdziela żarcia to coraz szybciej tyje ... rozwiązanie niby proste , zmniejszenie żołądka ale niestety ryzyko jest tak duże że mało kto się decyduje, pozaty skąd wiesz że się nie leczy? pozatym to spasiony brzuch jest efektem choroby. najczęściej genetyka , albo spoko rozumiem cię , każdy z nas wybiera sobie geny sam

a czemu uważam to za odwagę? bo wiekszośc społeczeństwa wyśmiewa sie z niego prosto w twarz nie zwarzając na to co się dzieje w jego psychice , mimo tego koleś olał was zimnym moczem i zrobił filmik pokazując się na nim , nawet potrafi z tego żartowac , a naprawde niewiele osob takich jak on potrafi jeszcze żartowac
Zgłoś
dth 2011-12-13, 20:22
Kakajetto napisał/a:

od 10 -20kg sie zaczyna , potem żołądek rośnie i zaczynasz jeść coraz więcej tylko dlatego że "musisz" , by nie byc niedozywionym ... ponad 60% takich osob jest niedożywiona chociaż ciężko w to uwierzyć a ponieważ więcej wpierdziela żarcia to coraz szybciej tyje ... rozwiązanie niby proste , zmniejszenie żołądka ale niestety ryzyko jest tak duże że mało kto się decyduje, pozaty skąd wiesz że się nie leczy? pozatym to spasiony brzuch jest efektem choroby. najczęściej genetyka , albo spoko rozumiem cię , każdy z nas wybiera sobie geny sam

Bez jaj. Jak ktoś jest w stanie zeżreć na śniadanie 10 big mac'ow, do tego frytki i popic 2l coli, nie majac przy tym wrazenia ze robi cos zlego, to cos jest z nim k🤬a nie tak. A jak ktos wp🤬la taki posilek 3 razy dziennie i mowi ze to choroba, to jest zwyczajnie k🤬a bezczelny i powinien wyp🤬alac na ulice, na przyspieszone odchudzanie. Szlag mnie trafia jak slysze "on jest chory, to nie jego wina ze jest gruby"... no tak, k🤬a, jak spal to krasnoludki wciskaly mu porcje dla wielorybow do ryja...

Kakajetto napisał/a:

a czemu uważam to za odwagę? bo wiekszośc społeczeństwa wyśmiewa sie z niego prosto w twarz nie zwarzając na to co się dzieje w jego psychice , mimo tego koleś olał was zimnym moczem i zrobił filmik pokazując się na nim , nawet potrafi z tego żartowac , a naprawde niewiele osob takich jak on potrafi jeszcze żartowac

Co sie dzieje w jego psychice? Wszystkie grube osoby jakie znam sa marudne i denerwujace, zupelnie jakby obwinialy wszystkich dookola za to ze sa grube. Za swoja glupote trzeba placic. Moze i ma problemy zdrowotne, ale nikt normalny nie doprowadzi sie do TAKIEGO STANU... bedzie nadwaga, owszem, leczenie, diety i inne takie tam... ale nie k🤬a wozek inwalidzki, brzuch do kolan wazacy 200kg i smutne pierdzenie "jestem chory" w czasie wp🤬lania obiadu, ktory wyzywilby czteroosobowa rodzine.

Odwage? Jaka odwage? Jak ktos zmieli sobie k🤬sa w maszynce do miesa, po czym wrzuci filmik pokazujacy blizny i mowiacy "tak, to ja zmielilem sobie k🤬sa i jestem z siebie kurewsko dumny, mozecie mi naskoczyc, jestem zajebisty", to tez powiesz ze jest odwazny? Jak ktos skoczy na glowke do plytkiej wody, zlamie sobie kregoslup, po czym z lozka szpitalnego bedzie morsem nadawal dla youtube wielka ode do swej zajebistosci, to tez powiesz ze jest odwazny, bo ma wyj🤬e na wszystkich tych ludzi, ktorzy sie z niego smieja?

Slabosc i glupote powinno sie pietnowac a nie litowac sie i pomagac na rozne sposoby. Jak ktos jest kretynem i wp🤬la jak wieloryb, to sam sobie jest winny. Niby dlaczego mialby miec z tego jakies profity? Nie powinien dostawac zadnych zasilkow, nie powinien dostawac renty ze wzgledu na niemozliwosc wykonywania pracy. Powinien dostac po mordzie za wlasna glupote i wziac sie za siebie, zeby przywrocic sie do normalnego stanu. Nie ma sily? To zdychaj. Proste. Czemu obywatele maja oddawac swoje ciezko zarobione pieniadze na leczenie i dokarmianie oblesnej swini, ktora potrafi tylko zrec tony jedzenia i uzalac sie jaka to jest gruba, nie probujac nic z tym robic.... ba, nawet bedac z tego dumna? Jak nie bedzie mial pieniedzy to nie bedzie tyle jadl, schudnie i pojdzie do roboty, albo zdechnie z glodu z mysla "ale ze mnie kretyn, jakbym kiedys tyle nie wp🤬lal to nie skonczylbym w ten sposob".

Wiekszosc spoleczenstwa ma racje ze sie z niego nasmiewa. Gowno mnie obchodzi jego psychika, rownie dobrze mogl sie nie urodzic, nawet lepiej by bylo. Ludzie powinni wytykac go na ulicy palcami, a matki powinny pokazywac go swoim dzieciom, glosno przy tym mowiac "jak bedziecie wp🤬lac jak kretyni to skonczycie jak ta swinia". Jakby spotkal sie z totalnym sprzeciwem ze strony spoleczenstwa, to moze by sie w koncu za siebie wzial.
Zgłoś