Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ups I Gained More Weight
dareqq • 2011-12-09, 21:57

W szoku jestem

podpis użytkownika

Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
Zgłoś
xiontZ 2011-12-09, 22:01 1
Przynajmniej ma zajebiście dużo tajnych skrytek na żarcie pod faldami.

podpis użytkownika

Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Zgłoś
brylant1412 2011-12-09, 22:03 2
daje jej max tydzień życia

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-09, 22:04
ja p🤬le słynny pulpet łowicza sp🤬olił z słoika k🤬a przecież jak by się przewróciła to jej własny brzuch rozj🤬by jej głowe
Zgłoś
Giuliaaa 2011-12-09, 22:10
Ale to przecież facet jest...

podpis użytkownika

...
Zgłoś
Prozac 2011-12-09, 22:10 19
żałosne jak można się doprowadzić do takiego stanu?! czy on nigdy nie marzył o tym co każdy zdrowy facet czyli o seksie z tabunami kobiet!? pewnie mamusia mu nie pozwalała myśleć o takich "brzydkich" rzeczach! hahaha
Z takich należy się śmiać w końcu oni to sobie zrobili świadomie! Nawet oni sami nie wierzą, że "nie zauważyli kiedy to sie stało"!
Zgłoś
~Velture 2011-12-09, 22:20 3
to coś to on czy ona?

ale k🤬a JA P🤬LE! no k🤬a w k🤬e k🤬ą.... to coś nie widziało ,że tyje?
Jak można k🤬a ja się k🤬a pytam jak można K🤬A!

takich na ulicy powinno się palcami wytykać i śmiać im się w twarz. Może to by pomogło i by schudli.
Tylko nie w stanach. Tak za takie coś grorzą ogromne odszkodowania i/lub więzienie niestety. w USA bycie grubym to styl życia i naśmiewanie sie z 300kg potwora nie różni się niczym od naśmiewania się z murzyna, pedała, ż🤬da. To tzw. 'hate crime' czyli zbrodnia nienawiści.

Przypomina mi sie historia 2 spaśluchów z USA ,które pozwały MC DONALDs za to ,że są grube.....

AAAAHHH K🤬A! szkoda słów panie i panowie.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-09, 22:56
A słyszycie o czym on śpiewa? Chce być gruby - niech będzie, to jego życie...
Zgłoś
soqu1 2011-12-09, 23:06 2
p🤬do-brzuch, sam może się r🤬ać
Zgłoś
xiontZ 2011-12-09, 23:06 2
Virdos, obawiam się ze podmiot liryczny posłużył się w tym utworze ironia.

podpis użytkownika

Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Zgłoś
dareqq 2011-12-09, 23:08
@Velture, to facet, a to jego kanał na YT gdybyś był bardziej zainteresowany jego "artystycznymi" wyczynami youtube.com/user/imsojawn?feature=watch

podpis użytkownika

Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-09, 23:11
k🤬a narożnik skórzany bym z niej uszył a i jeszcze na buty by sostało i czapke, no a że zima to i na rekawiczki... <homer>
Zgłoś
WhyMe? 2011-12-10, 2:06 1
To nie jest śmieszne lecz przykre.. Jego wózek inwalidzki na którym się porusza mógł by zadowolić kobietę która urodziła dziesięcioraczki i może na spacer do parku pop🤬lać. Współczuje gościowi po pewno się męczy jak cholera.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-10, 2:24 1
Ona pomiędzy fałdami sobie mięso przechowuje jak tatarzy pod siodłem.

I pomyśleć że niektórym na taki widok staje.
Zgłoś
FryzjerZG 2011-12-10, 9:09
oo tak mnie nasunela mysl, ze moze skoro zabraniamy trawki, to moze zabronmy jedzenia ? Jak widac jest niebezpieczniejsze od jarania.

podpis użytkownika

ble ble
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie