👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

UPS akurat jest zajebistą firmą. Kiedyś przesyłkę mi o 21 przywieźli bo adres pomylili i koleś prawie 100 km zapieprzał by dostarczyć.
W tym kraju są dwie instytucje, które zawsze dotrą do odbiorców, mimo niesprzyjających warunków. Ta druga to komornik.

A potem okazalo sie ze woda dostala sie do srodka i polowa paczek poszla w reklamacje....
Moglem zamowic UPSem... Teraz do mnie paczka priorytetowa poczta idzie 8 dzien roboczy.
UPSssss. potłukło się.
Nazwa trochę nieszczęśliwa jak na firmę kurierską
Nazwa trochę nieszczęśliwa jak na firmę kurierską
Myślał by ktoś że faktycznie tak im zależy na dostarczeniu przesyłki.....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie