Na pewno niejeden sadol miał tą krępującą sytuację będąc u kogoś.
Tak wiem stare jak internet.
Ale niech gimby wiedzą czemu słyszą w odwiedzinach jak znajomi mówią "Nie musisz zdejmować butów"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To że tobie wali ze skarpet i znajomi błągają cię byś pozostał w gumofilcach (w których zresztą wdepnąłeś w gówno, ale to i tak pikuś przy tym co by było, gdybyś je zdjął) nie znaczy jeszcze, że wszyscy tak mają...
konto usunięte
2013-12-16, 2:47
konto usunięte
2013-12-16, 3:20
jebią im stopy, bo albo trzeba wymienić wkładki do obuwia albo używać takich specyfików odswieżających, przecież wkładki w obuwiu trzymają pot i później ten smród przechodzi na skarpety
konto usunięte
2013-12-16, 8:24
@up
napisał prawdę i serduszko zabolało? ahahah
rano wstałeś, pewnie świnie nakarmić.
Niech super timorem pospreja.
tiger poczół siem dotknienty buhahahaha
znaczy, że coś jest na rzeczy
TRAFIONY ZATOPIONY
@tiger musze Ci cos napisac, zauwazylem, ze okreslenia "warszawka" uzywaja najwieksze wsioki i ci "prawdziwi warszawiacy" brzdakajacy sloiczkami. Po Twoim wpisie napisze to oficjalnie
JESTES WSIOK!
I nie masz sie juz co unosic, bo nie i juz.
konto usunięte
2013-12-16, 22:26
hehe brudasy