Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Uratować piwo!
konto usunięte • 2012-10-22, 6:42
Tak to jest znaleźć się w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiedniej porze. Jedyne co pozostaje: uratować piwo!

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Freesh 2012-10-22, 18:37 1
Czy tylko ja myślałem że to snoop dogg ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-22, 18:38
czarny ale mądry
Zgłoś
Villthuriss 2012-10-22, 18:54
@2up - Chyba nie zrozumiałeś Adamusa
Zgłoś
vass 2012-10-22, 19:07 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pauauek 2012-10-22, 19:19
Za każde uratowane piwo powinni przyznawać "Ordery Piwa Złotego"
Zgłoś
papryka244 2012-10-22, 19:30 9
@ icac
Patrz bo się zapienisz
Jedni wolą sobie kulturalnie napić się piwa i potańczyć ,a inni taplać się w gównie na woodstocku.
Co Ty wolisz pytać chyba nie muszę
Zgłoś
Najlepszy_na_świecie 2012-10-22, 20:01 4
Polecam wszystkim napinającym się obrońcom metalowych imprez. Warto stosować przynajmniej raz dziennie. Dla dobra społeczeństwa.

Zgłoś
MareKSG 2012-10-22, 20:12 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
vass 2012-10-22, 20:35 22
Najlepszy_na_świecie napisał/a:

Polecam wszystkim napinającym się obrońcom metalowych imprez. Warto stosować przynajmniej raz dziennie. Dla dobra społeczeństwa.

Obrazek

A ja polecam wszystkim techno pedziom, warto stosować szczególnie po Love Parade i innych tego typu imprezach.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-22, 21:02 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-22, 21:36
papryka244 napisał/a:

@ icac
Patrz bo się zapienisz
Jedni wolą sobie kulturalnie napić się piwa i potańczyć ,a inni taplać się w gównie na woodstocku.
Co Ty wolisz pytać chyba nie muszę

jedni wola szalec na calego miedzy innymi na takim woodstocku a drudzy wola siedziec na dupie i pic ;p
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-22, 21:45 3
Zgłoś
Pyro25 2012-10-22, 21:50
@papryka244 aha. To skoro ty taki pedancik, to nasuwa mi się pytanie. Co taki typ jak ty robi na sadolu? Chyba że robisz za murzyna adminom
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-22, 21:56
vass napisał/a:

A ja polecam wszystkim techno pedziom, warto stosować szczególnie po Love Parade i innych tego typu imprezach.

Widać, że nie masz pojęcia czym było love parade...

poprostu się nie wypowiadaj.
Zgłoś
vass 2012-10-22, 22:21
up
Dobrze wiem bo byłem Berlin 2002 Access Peace, więc się nie mądruj
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem