👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jak to niby ma się skończyć dobrze dostając non stop po pustym łbie i ciągle tracąc przez to szare komórki.

Gdyby ktoś tylko mógł przewidzieć to że obijanie się po głowach daje takie sutki.
Wystarczy spojrzeć na takie osoby jak nieżyjący już Ali czy wspomniany wyżej Gołota

No cóż, powiedzenie kto nie ryzykuje ten nie pije szampana nie oznacza że każdy kto to robi go pije, a tym bardziej do końca swoich dni.
Gołota jąka się i ma tiki prawego oka a tak to zdrowe chłopisko w pełni świadomy 50 stuknęła
Ostatnio wywiad z nim widziałem i powiem że bajka idzie się dogadać

Ładny warzywniak. A tak to wcale mi ich nie żal. Brali hajs i sami sobie wybrali taką robotę.
Manowarrior napisał/a:
Przecież sport to zdrowie
Ruch to zdrowie, sport to kalectwo

dziadek8724 napisał/a:
Ruch to zdrowie, sport to kalectwo![]()
Ruch to z kanapy do monopola i z powrotem.
Sport to biegako, jakaś siłka, rowerek i to jest w uj zdrowe.
Sport wyczynowy to kalectwo.

dziadek8724 napisał/a:
Ruch to zdrowie, sport to kalectwo![]()
Tak to sobie tłumacz, grubasie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie