Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kolejna wyprawa w jeden z najbardziej widowiskowych obiektów Twierdzy Modlin. Miejsce o bardzo dużym znaczeniu historycznym. Polecam każdemu zapoznanie się ze znanymi faktami na temat militarnej oraz taktycznej przeszłosci Spichlerza i Twierdzy Modlin
Zgłoś
Konto usunięte 2014-10-06, 13:09
Trzymająca w napięciu oprawa muzyczna. Fajne ujęcia, i niesamowite wyjęte z czasu miejsce. Dobra robota
Zgłoś
Konto usunięte 2014-10-06, 14:12
Niezłe ale szkoda, że brak jakiegoś komentarza, faktów historycznych. Bez zbędnego zagłębiania się, jakieś podstawy dla gimbusów.
Zgłoś
Azazel91 2014-10-06, 14:29 3
quartz75 napisał/a:

Niezłe ale szkoda, że brak jakiegoś komentarza, faktów historycznych. Bez zbędnego zagłębiania się, jakieś podstawy dla gimbusów.

Chcieliśmy przedstawić miejsce, nie nas. Uchwycić jego piękno, a ciekawostek w internecie jest już bardzo dużo, myślę że ciekawi tematu sami z chęcią go zgłębią, podczas gdy pozostałym nie będziemy wciskać w gardło faktów, które tak naprawdę nie są tutaj ważne. Ot taka wizja artystyczna.
Zgłoś
MocnyFull 2014-10-06, 15:09
^ Robicie to, co sam chciałbym robić ale leniwa dupa i brak dobrego sprzętu uniemożliwiają. Sto krat piw się należy.

podpis użytkownika

7% złagodzi Kiepskich życie
Zgłoś
Konto usunięte 2014-10-06, 15:10
@Azazel91
Zbiłeś mnie z tropu. No i nie mogę Ci nie przyznać racji.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-10-06, 18:10
filmikowi większość czasu brakuje choćby minimum jakości przez co męczy oczy, do tego kierowanie kamery w stronę nieba i i słońca raczej nie prezentuje miejsca...
na następny wypad do spichlerza zaopatrzcie się w latającego drona i zróbcie nagranie z powietrza.
na koniec Piwko za prezentację rąbka Historii, od lat wybieram się do Twierdzy i już trzykrotnie przejeżdzałem obok, ale niestety wiecznie czasu mało...
Zgłoś
Azazel91 2014-10-06, 20:30
MocnyFull napisał/a:

^ Robicie to, co sam chciałbym robić ale leniwa dupa i brak dobrego sprzętu uniemożliwiają. Sto krat piw się należy.

Jak będziesz w mazowieckim i chcesz się gdzieś ruszyć daj znać na Facebooku. Zawsze chętnie kogoś weźmiemy, jedyny sprzęt jaki potrzebujesz to robocze ciuchy i dobry humor
Zgłoś
Konto usunięte 2014-10-06, 22:05 2
A ja się wk🤬iam jak widzę jak zabytki historii i kultury Polski się walą wp🤬du. Chore Państwo, które zawsze nie walczy o swoje. Szkopy dostają odszkodowania po II WŚ, a my k🤬a już nie w imię czego?
Może nie do tematu, ale musiałem wyrazić swój ból dupy.
Zgłoś
Jasiuu__ 2014-10-07, 8:03
wiktorioss: Niestety sami musimy zaopatrywać się w sprzęt i nie jestesmy w stanie mieć wszystkiego co bysmy chcieli mieć odrazu. Krytykę też przyjmujemy na przysłowiową klatę.

bilon989: Niestety dużo zabytków niszczeje u nas, ale z drugiej strony myslę że Urbex zwraca też w dużym stopniu uwagę na te miejsca
Zgłoś
Konto usunięte 2014-10-07, 11:19
K🤬a jak taki skarb może tak niszczeć. J🤬 Prezydium Sejmu.
Zgłoś
dumad 2014-10-07, 13:23
jak można tam się dostać?
fajna miejscówka na sesję zdjęciową. Wybrałbym się tam

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
Jasiuu__ 2014-10-07, 13:46
dumad napisał/a:

jak można tam się dostać?
fajna miejscówka na sesję zdjęciową. Wybrałbym się tam

Dostep jest dosć ciężki, tym bardziej ze sprzętem trzeba się nie lada natrudzić
Zgłoś
Konto usunięte 2014-10-07, 15:39
ja p🤬lę, ile cegły tam poszło
Zgłoś
Konto usunięte 2014-10-08, 16:55
Przykre jest to, że mało osób pamięta o takich miejscach.
Zgłoś