ten tort to chyba najbardziej zajebista atrakcja urodzin

podpis użytkownika
..

...i ten śmiech, tych starych głupich p🤬d w tle które cieszą ryja jakby k🤬sa w życiu nie widziały

Jak dzieci. W gimnazjum pamiętam był ubaw jak ktoś narysował penisa na tablicy i Pani to skomentowała jakoś. A tutaj dojrzałe kobitki a mają taki zaciesz jak by penisa nigdy nie widziały.
Swoją drogą powinni na tym "torcie" postawić świeczki kazać jej się nachylić i zdmuchnąć. A potem strzelić jej na twarz niespodziewanie.
Swoją drogą powinni na tym "torcie" postawić świeczki kazać jej się nachylić i zdmuchnąć. A potem strzelić jej na twarz niespodziewanie.
jedna do ryja wzięła, następnie dwie naraz; stadnym człowiek jest zwierzęciem; rzekłem
podpis użytkownika
jak by co, to ja nic nie wiem.
karina nie posraj się przypadkiem
"jak dzieci" dorosła się odezwała

karinawaw napisał/a:
Jak dzieci. W gimnazjum pamiętam był ubaw jak ktoś narysował penisa na tablicy i Pani to skomentowała jakoś. A tutaj dojrzałe kobitki a mają taki zaciesz jak by penisa nigdy nie widziały.
No tak. Natomiast całkowicie normalną sytuacją jest, kiedy zwykłą nastolatkę nie dziwi widok fallusa i starsze, dojrzalsze od siebie kobiety nazywa dziećmi, bo cieszy ich ciekawy pomysł na tort.
Masz za długi łańcuch kolego, trzeba zmniejszyć o 1/3.

zwierzęta mają uciechę
Nawet mu nie stanął a już ma wytrysk? Choroba...
Nawet mu nie stanął a już ma wytrysk? Choroba...