👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

SupremeLeader napisał/a:
A proszę pani oni się obrażają o cooooś...
oni nie mogą się obrażać o coooś...
Ja im powiedziałem żeby się nie obrażali o coooś...
I... I używają brzydkich słów proszę paniii...
-takim byłeś dzieckiem, prawda?
Jak sobie pomyślisz o tym trochę, to przyznasz mi rację, a jak nie to jesteś głupi i tyle.
Xson33333, no Ty mądry to raczej nie jesteś. Nikt mądry nie da sobie spizganego brudasa na avatar. Komentarze po prostu są, i każdy je przeczyta. A, że Loaloa wypisuje często specjalnie bzdury to jest to już uciążliwe. Nie samą treścią a tym, że na siłę próbuje tutaj kogoś zirytować a niektórzy i tak po tak długim czasie się dają wkręcać. Także od przyznawania sobie racji to masz kwejka, tam Cie po pleckach poklepią albo sam się poklep, bo na takiego zalatujesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie