Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2011-03-01, 17:03
Inteligentnie, ale i tak bym ją przeleciał
Zgłoś
Chupacabra 2011-03-01, 17:19 4
Daj jej tort, to podpali sobie głowę. W sumie blondynka więc jakoś mnie to nie dziwi.
Zgłoś
wowka01 2011-03-01, 17:36 16
Prawidłowo, impreza kobiety w kuchni. Brawo!
Zgłoś
johny009 2011-03-01, 18:04
Dobrze że nie dmuchała inną stroną, też by się coś mogło zapalić.
Zgłoś
Kowal 2011-03-01, 18:12 2
Wszystkiego najlepszego;)
Zgłoś
dwakilo 2011-03-01, 18:40
24 urodziny.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Luis 2011-03-01, 18:54 150
JA P🤬LE! Sorry może jestem staroświecka koło dupy mi to lata, ale k🤬a narzekacie: idź z tym na nk, z demotów durnych to wziąłeś, dzieci neo, kinder metale bla bla a sami jesteście upośledzonymi dziećmi pisząc w kółko to samo!
kuchnia, murzyni na stos, wyr🤬ałbym, itd i piszą to osoby zapewne, które mają po 15 lat, glut pod nosem i mleko na brodzie, a jeżeli starsi użytkownicy to współczuję inteligencji na poziomie przedszkolaka. To jest żenujące. ile można w kółko czytać to samo!
Moderatorzy ruszcie dupska i k🤬a zróbcie coś z tym, niech się jakieś bany posypią czy coś, bo sadistic tak schodzi na psy, że masakra. tu nie trzeba w ogóle komentów w sumie czytać, bo wiadomo, że będą takie same. k🤬a zero inteligencji, pisane wszystko na siłę ,,bo ten tekst teraz jest fajny, wow, będę fajny, dostanę piwo" ja p🤬le. nie ma co, sukces życia dla poniektórych na tej stronie. Powiem Wam jedno pieprzone bezmózgi:
WYP🤬ALAĆ z tego typu komentarzami! to nie jest śmieszne tylko wk🤬iające już. A ci co się teraz będą czepiać mojego komenta mam gdzieś, bo albo będzie opinia napisana właśnie po to, żeby znowu dostać piwa od swoich durnych koleszków z sadola na swoim niskim poziomie, albo od osób, których bawi ta prostota i wieś w komentach. WYP🤬ALAĆ !
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-01, 20:14 19
Luis napisał/a:

JA P🤬LE! Sorry może jestem staroświecka koło dupy mi to lata, ale k🤬a narzekacie: idź z tym na nk, z demotów durnych to wziąłeś, dzieci neo, kinder metale bla bla a sami jesteście upośledzonymi dziećmi pisząc w kółko to samo!
kuchnia, murzyni na stos, wyr🤬ałbym, itd i piszą to osoby zapewne, które mają po 15 lat, glut pod nosem i mleko na brodzie, a jeżeli starsi użytkownicy to współczuję inteligencji na poziomie przedszkolaka. To jest żenujące. ile można w kółko czytać to samo!
Moderatorzy ruszcie dupska i k🤬a zróbcie coś z tym, niech się jakieś bany posypią czy coś, bo sadistic tak schodzi na psy, że masakra. tu nie trzeba w ogóle komentów w sumie czytać, bo wiadomo, że będą takie same. k🤬a zero inteligencji, pisane wszystko na siłę ,,bo ten tekst teraz jest fajny, wow, będę fajny, dostanę piwo" ja p🤬le. nie ma co, sukces życia dla poniektórych na tej stronie. Powiem Wam jedno pieprzone bezmózgi:
WYP🤬ALAĆ z tego typu komentarzami! to nie jest śmieszne tylko wk🤬iające już. A ci co się teraz będą czepiać mojego komenta mam gdzieś, bo albo będzie opinia napisana właśnie po to, żeby znowu dostać piwa od swoich durnych koleszków z sadola na swoim niskim poziomie, albo od osób, których bawi ta prostota i wieś w komentach. WYP🤬ALAĆ !

idź się popłacz dziewczynko mamusi
Zgłoś
Eadoin 2011-03-01, 20:16 9
Luis napisał/a:

Witamy na sadisticu.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-01, 20:25 4
ZDZIWIENIE k🤬a ćwierćmózgu!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-01, 20:30 2
dwakilo napisał/a:

24 urodziny.

aż dziwne, że tylu dożyła
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-01, 20:36 1
Spodziewalem sie raczej zdziwienia owej blondynki z powodu zgasniecia swieczek.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-01, 20:40 2
@Luis o co ci chodzi ,że niby w kółko te same komentarze??? a tak w ogóle kto ci pozwolił wyjść z kuchni !
Zgłoś
manta__1 2011-03-01, 20:43 13
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie