Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Halman 2021-08-01, 15:49 18
cieszy że to komunistyczne obleśne ścierwo sprawia wrażenie opuszczonego już przez wszystkich, nawet partyjnych towarzysz...
Zgłoś
Jestembogiem_uswiadom 2021-08-01, 15:52 2
Niech żyje Jarek, Duda i Morawiecki! Jarek, Duda i Mooorawiecki. Jarek Ty mój idolu, wyciągnij c🤬ja a cały sadol obiagnie Ci.
Zgłoś
sebol80 2021-08-01, 16:10 13
Ja też się dołączam
Pozdrowienia panie Urban
Zgłoś
BękartProboszcza 2021-08-01, 16:13 5
Halman napisał/a:

cieszy że to komunistyczne obleśne ścierwo sprawia wrażenie opuszczonego już przez wszystkich, nawet partyjnych towarzysz...

Jak mogłeś tak o wielkim wodzu Jarku napisać
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-08-01, 16:35 4
Halman napisał/a:

BękartProboszcza napisał/a:

Jak mogłeś tak o wielkim wodzu Jarku napisać

Z dwojga złego wolę Jurka niż Jarka....
Zgłoś
plastic 2021-08-01, 16:35 60
Halman napisał/a:

Kogo obchodzi jego stan psychiczny. ż🤬dokomuny nie opuścił majątek, nagrabiony za pomocą agentury. Zdychają na starość jako milionerzy, otoczeni personelem, to zajebista reklama dla jego fanów, młodych konfidentów, idących w ślady swoich ojców. To jest jasny komunikat: jesteś z nami, jesteś chroniony aż po grób i nie ważne jak bardzo jesteś zdemoralizowany, im bardziej, tym lepiej.

wszyscy myślą, że urban to relikt tego co było, a to jest symbol tego, co jest. abewiaki kontrolują życie polityczne i społeczne, serwisy informacyjne, portale, wszystko zalane etatowymi trollami, kontynuującymi dzieło takich obrośniętych kompleksami, karłowatych ciałem i duchem propagandzistów jak ten tutaj.

Wszelkimi sposobami, skutecznie blokują potencjał gospodarczy w kraju i nie pozwalają na odrodzenie jakichkolwiek wartości, czy możliwości ekonomicznych.. Promują przy tym patologię, którą potem pokazują nam palcem kpiąc, że to my, Polacy, że taki nasz obraz i powtarzają nam aż część w to uwierzy i przyjmie system wartości, w którym wszystko co obce jest lepsze.

wczorajsza debata z bardzo ciekawą analizą michalkiewicza: youtu.be/WNovxJt_9DY?t=3622
Zgłoś
ququa 2021-08-01, 16:46 3
sebol80 napisał/a:

Ja też się dołączam
Pozdrowienia panie Urban

Ten golum jeszcze żyje ? Myslałem, że juz przej🤬 pierścien władzy i dawno juz go robaki wp🤬liły
Zgłoś
silwerbalk 2021-08-01, 17:24
Urban 100 lat ty j🤬a gnido .......
Zgłoś
skywalker75 2021-08-01, 17:41 8
j🤬 uszatego pasożyta

podpis użytkownika

czarna fortuna
Zgłoś
wojtas09999 2021-08-01, 17:48 6
Kiedy on wkoncu zdechnie
Zgłoś
byszek 2021-08-01, 17:52 8
Jak zdechnie to będę się cieszył nie mniej jak kilka dni temu jak zdechła ta szmata michnik.

podpis użytkownika

zesraj się a nie daj się
Zgłoś
zlaskipanskiejbozydarr 2021-08-01, 17:53 4
skywalker75 napisał/a:

j🤬 uszatego pasożyta

Dlaczego pasożyta, robi na swoim, żaden rząd go nie tuczyl państwowymi reklamami, tak jak tych wszystkich darmozjadów i odklejencow jak Sakiewicze, Karnowscy i Michalkiewicze. To są pasozyci. Jurek nim nie jest.

podpis użytkownika

Bo pić to trzeba umieć!
Zgłoś
Konto usunięte 2021-08-01, 17:54 5
Wszystkiego Najlepszego Panie Jerzy. Zdrowia
Zgłoś
LUDWAPL 2021-08-01, 17:59 10
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie