Każda z kobiet byłaby prze szczęśliwa budząc się w swoje urodziny na łożu pełnym kwiatów, śniadaniem podanym do łóżka oraz sesją półgodzinnego seksu oralnego z rana. Każda.
Ale nieeee ... moja matka nie.
Czemu? Mnie jakoś nic nie mówiła, gdy w poprzednie urodziny obudziła się z moim penisem w ustach...
@up
Ale jesteś c🤬jowy...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@up
I ty
podpis użytkownika
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
@BongMan, jesteś w sumie jednym z niewielu użytkowników sadola, których kojarzę po postach i jako jedyny kojarzysz mi się ze straszną c🤬jowizną. Co trafiam na jakiegoś suchara, mogę mieć niemal pewność, że Ty jesteś jego autorem - nie muszę sprawdzać. Co czytam jakiś idiotyczny komentarz - w ciemno wiem, że o Ty. Na początku wyłapywanie i podsumowywanie Twojej głupoty było całkiem zabawne, a potem machnąłem ręką i stwierdziłem, że po co mam strzelać bramki komuś, kto i tak cały czas ładuje sobie intelektualne samobóje.
A w kontekście jednego z Twoich sucharów o braniu w dupę (który z pewnością był zapisem autentycznej rozmowy odbytej z chłopakiem) w zupełności rozumiem, dlaczego teksty z podtekstem heteroseksualnym zupełnie Cię nie bawią.
O intelektualnych samobójach wypowiada się ktoś, kto jest na tyle sp🤬olony żeby wyzywać czyjąś matkę przez internet... Próbujesz grać inteligenta-cynika a'la doktor House, ale nie wychodzi ci to i robisz z siebie zwykłego chama, tępaka i prostaka.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Dlaczego na kawałach zawsze ktoś musi napisać, że kawał c🤬jowy itp. K🤬a tylko tu.
Każdy inny post ma normalne komentarze
j................3
2012-01-07, 9:46
zapadajcie na śmierć mózgową sk🤬ysyny , klient na przeszczep nie zna dnia ani godziny
M................a
2012-01-07, 10:20
bazzyl
pewnie dlatego, że siedzi tu masa no-life'ów, którzy przeszli internet dwa razy i nie ma już na świecie kawału, którego by nie przeczytali.
Albo mają po prostu tak sp🤬olone poczucie humoru, że już nic ich nie bawi.
l................u
2012-01-07, 10:24
@bazzyl
Może dlatego, że większość kawałów tutaj naprawdę JEST c🤬jowa, skopiowana z Kaczora Donalda, Agory albo urodzona przez tzw. intelekt któregoś z userów. A obrazki i filmy większości trzymają poziom. To nie jest p🤬lenie dla samego p🤬lenia - jeśli ma kilku stronach z rzędu są same suchary, to można się wk🤬ić, bo w tym czasie można robić miliard ciekawszych rzeczy. Np. przeglądać harda.
@Miranda
Wracaj do garów.
@Ravager, BongMan
Internet ocenił.
B................n
2012-01-07, 12:56
tego typu zarty sa po prostu niesmaczne, wyp🤬alaj z takim gownem i jaraj sie tym sam na klopie!!! a poza tym to wgl nie jest sadystyczne, to jest po prostu poj🤬e -_-
l................u
2012-01-07, 13:58
@BlueChampion
Nie poj🤬y Ci się przypadkiem portale? Bo nie wiem, co tu właściwie robisz.
B................n
2012-01-07, 14:45
podziwiam twoj nick, a jak masz spaczony umysl to idz do psychiatry i opowiadaj o swoim ciezkim dziecinstwie