👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Film naprawdę zajebisty, a ten urywek wycięty chyba tylko na potrzeby sadistica
Bo to komedia nie jest xD

Było trzeba wstawić kilka chwil wcześniej, tam było wyjaśnienie do tortu i do liczby 21 : )
to ten film co na jakiejs imprezie stało 3 murzynów i co murzyn dalej to nizej opuszczone spodnie?

Kultowe dzieło, cały film jest na youtube, orginalny tytuł to "Don't Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice In The Hood". Miłego oglądania

najlepsza? tty wogole ogladales ten film? "crazy legs" czyli nózka wygrywa xD
wcześniej koleś opowiada że ponad połowa (czy coś koło tego, nie pamiętam teraz dokładnie) "ziomków z jego dzielni" nie dożywa 21 urodzin
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie