SsijMiKij napisał/a:
jeb z dzidy
nie wszyscy mają czas, żeby kopać w innych portalach w których ciężko znaleźć coś ciekawego
podpis użytkownika
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
@up
To wytłumaczenie jest pod każdym zaj🤬ym postem z innego portalu, wymyśl coś sam
aimbotakahl1, jakoś po Twoich własnych dowc🤬ach, też się nikt tu nie zesrał ze śmiechu... idź pohejtuj matkę jak myje okna na święta
podpis użytkownika
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
@up
Mogę pozdrowić twoją jak u mnie będzie myła, wysil się bo pojazdy o rodzicach skończyły się w gimnazjum
@aimbotakahl1
Po c🤬j ma wymyślać samemu, jak to wytłumaczenie jest całkowicie słuszne i logiczne?
Aimbokatachi
To wytłumaczenie moze być pod każdym postem i zawsze będzie prawd
Cytat:
ziwe, więc po co ma wymyślać nowe?
Chciałem napisać to co uszatok. Szkoda tylko ze na telefonie gowno mogę napisać, a nie posta
Właściwie to można interpretować to dwojako. Żona jest albo sparaliżowana i jeździ na wózku albo ma 3 latka i jeździ w wózku.
Myślałem, że małżeństwa pedofila z dziećmi są zabronione. Bierzesz sobie takie rozwydrzone gówniary których nie potrafisz ustawić, bo wychowujesz je bezstresowo, to nie dziw się, że odp🤬la takie cyrki.
podpis użytkownika
Sadystyczny charakter forum nie zwalnia z okazywania kultury i dobrych manier.
mój kolega ma dziewczynę, która lekko kuleje na nogę, na tyle lekko, że on o tym fakcie zapomina, ale no jak to dziewczyna, przejmuję się tym; i wywiązał się między nimi mniej więcej taki dialog:
[K]olega - jak to jest, że my zawsze mamy miliony plemników, a wy raz na miesiąc jedną komórkę jajową
[D]ziewczyna - no bo z tych wszystkich plemników, przetrwa tylko jeden, najlepszy
[K] (chcąc zażartować i zapominając o jej nodze) - no, to jak ty jesteś z tego jedynego, to pozostałe musiały być chyba kulawe!
Ona - "zonk", on się śmieje, dopiero po jakimś czasie się zorientował, że popełnił faux pas, ale wszystko się zakończyło bez spięć
Yoka_Brotherrr napisał/a:
chciała byś
No fakt, można się wk🤬ić.
podpis użytkownika
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Konto usunięte
2014-12-15, 22:16
kurfa jak odznaczyc fejsbukowe lubei to jka ise mnie przypadkiem klikło? poważna sprawa, funki nie mogo zobaczyć.
@SpeeReeThoosE
Bez spięć?! To się zdziwi jak wywlecze mu to za 50 lat.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
@Max Ibuprom - w dzienniku aktywności