👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobry człowieku kpold3004 jak jesteś z wrocka to zapraszam Ciebie na browrrki (na weekend) za podanie tytułu filmu (szczerze, ew jak byś był we Wrocławiu to masz DUŻE piwo).
P.S.
Piszę poważnie jeżei chłopie planujesz wypad do Wrocławia to napisz na maila (na PW dam znać) to Ci stawiam browary.
P.S.
Piszę poważnie jeżei chłopie planujesz wypad do Wrocławia to napisz na maila (na PW dam znać) to Ci stawiam browary.
kpold3004 napisał/a:
Tramwajada jak mnie nie myli
Nigdy nie spodziewałem się tutaj tak wartościowej informacji. Ukłony również dla autora posta.
buczkog napisał/a:
Dobry człowieku kpold3004 jak jesteś z wrocka to zapraszam Ciebie na browrrki (na weekend) za podanie tytułu filmu (szczerze, ew jak byś był we Wrocławiu to masz DUŻE piwo).
P.S.
Zaleciało chęcią na ....nie tylko piwerko

stefanmusialxx napisał/a:
Zaleciało chęcią na ....nie tylko piwerko
Przynajmniej się wstydził się zagadać.
"Zaleciało chęcią na ....nie tylko piwerko"
Kakao go swędzi.
Kakao go swędzi.
Kakao go swędzi.
Kakao go swędzi.
buczkog napisał/a:
P.S.
Przyznaj się, chcesz żeby się z tobą r🤬ał w odbyty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie