👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepszy ten z pierwszej ławki. On chyba widział juz wszystko na pewnej stronie
ElGatoLopez napisał/a:
Profilaktyka przede wszystkim...
Ciekawe, co byś zrobił gdyby taki półprzytomny śmieć zechciał zabawić się z tobą przy pomocy noża na przykład.
Od wieków wiadomo, że lepiej zapobiegać niż leczyć.
Nie dość że wyglada jak pół dupy zza krzaka to jeszcze piszczy jak mała dziewczynka, odrobinę honoru i godności człowieka!
Juzwa napisał/a:
Ciekawe, co byś zrobił gdyby taki półprzytomny śmieć zechciał zabawić się z tobą przy pomocy noża na przykład.
Od wieków wiadomo, że lepiej zapobiegać niż leczyć.
Pigułka z kilu gramów ołowiu lekiem na każde zło...

Chciał chłopak zabłysnąć, ale zamiast tego zrobił z siebie błazna....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie