Teraz przynajmniej mają powód do kupna nowego stołu zamiast tego szklanego dziadostwa.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:44
Teraz przynajmniej mają powód do kupna nowego stołu zamiast tego szklanego dziadostwa.
Ustawka?
Wystarczy ustawić stos przedmiotów z jakiejś wystawki, albo własnych do wyrzucenia. Np. przed przeprowadzką.
Następnie ustawiamy kamerę i kota dajemy w najwyższy punkt, czekamy
Wystarczy ustawić stos przedmiotów z jakiejś wystawki, albo własnych do wyrzucenia. Np. przed przeprowadzką.
Następnie ustawiamy kamerę i kota dajemy w najwyższy punkt, czekamy
Gdzie kur#a trzymać koty w domu. Za łeb kopa i na dwór. Miejsce zwierząt nie jest w domu!!!
35i napisał/a:
Teraz chyba wszystkie drukarki mają wifi. A jak nie, puszczasz kable przy ścianie; jeśli mieszkanie remontujesz to puszczasz ethernet korytkiem w tej listwie między ścianą a podłogą. Mamy tu zresztą budowlańców lelektryków, mogą ci więcej powiedzieć.Mi to wygląda na mieszkanie silnej, niezależnej kobiety.
Jedna mikrofala już nie styka, a reszta umeblowana bez sensu i jeszcze kabel (od drukarki?) przez środek pokoju.
Oczywiście, skrajnym przypadkom to nie wystarcza i oprócz poprowadzonych przewodów mam też pęki kabli przy ścianach a w każdym rogu z 1-2 hubiki, ale nawet u mnie nie ma nic o co można się potknąć.
EinsZweiPolizei napisał/a:
Jak się ma kota, to trzeba mieć jeszcze odrobinę rozumu, żeby mieszkanie ustawić tak, żeby takie rzeczy się nie zdarzały
Dokladnie, to bylo skrzyzowanie kota z debilem
paragon0 napisał/a:
w worek i do jeziora
nie można (na legalu). Te sszkodniki są pod ochroną :/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie