Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
100pa 2025-01-19, 19:49
Ustawka?
Wystarczy ustawić stos przedmiotów z jakiejś wystawki, albo własnych do wyrzucenia. Np. przed przeprowadzką.
Następnie ustawiamy kamerę i kota dajemy w najwyższy punkt, czekamy
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-01-19, 20:05
Gdzie kur#a trzymać koty w domu. Za łeb kopa i na dwór. Miejsce zwierząt nie jest w domu!!!
Zgłoś
majeńka 2025-01-19, 20:31
35i napisał/a:

Mi to wygląda na mieszkanie silnej, niezależnej kobiety.
Jedna mikrofala już nie styka, a reszta umeblowana bez sensu i jeszcze kabel (od drukarki?) przez środek pokoju.

Teraz chyba wszystkie drukarki mają wifi. A jak nie, puszczasz kable przy ścianie; jeśli mieszkanie remontujesz to puszczasz ethernet korytkiem w tej listwie między ścianą a podłogą. Mamy tu zresztą budowlańców lelektryków, mogą ci więcej powiedzieć.

Oczywiście, skrajnym przypadkom to nie wystarcza i oprócz poprowadzonych przewodów mam też pęki kabli przy ścianach a w każdym rogu z 1-2 hubiki, ale nawet u mnie nie ma nic o co można się potknąć.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Nabs 2025-01-19, 20:38 2
kuweta z której jebie kocimi odchodami, nad nią stół z mikrofalą, ekspresem do kawy i tosterem? k🤬a kto w takich warunkach żyje
Zgłoś
mesjans 2025-01-19, 21:11 1
Nigdy żadnego kota, miałem kota na tydzień od brata bo wyjechał na wakacje. J🤬y gryzł wszystkie kable i wyp🤬alał wszystko co stoi na meblach a co najgorsze o 5 rano kiedy ja wstaje o 7. Jedyna zaleta że srał jak zaprogramowany do kuwety.
Zgłoś
Pie-sse 2025-01-19, 21:14
EinsZweiPolizei napisał/a:

Jak się ma kota, to trzeba mieć jeszcze odrobinę rozumu, żeby mieszkanie ustawić tak, żeby takie rzeczy się nie zdarzały

Dokladnie, to bylo skrzyzowanie kota z debilem
Zgłoś
DeLux 2025-01-20, 1:49
paragon0 napisał/a:

w worek i do jeziora

nie można (na legalu). Te sszkodniki są pod ochroną :/
Zgłoś
Adiczek 2025-01-20, 6:15
Nie dla zwierząt w domu,proste jak j🤬ie
Zgłoś
KuBuX 2025-01-20, 10:26
Pierwszy raz w zyciu bym chodzil w czapce z kota XD
Zgłoś
35i 2025-01-20, 16:14
majeńka napisał/a:

Teraz chyba wszystkie drukarki mają wifi. A jak nie, puszczasz kable przy ścianie; jeśli mieszkanie remontujesz to puszczasz ethernet korytkiem w tej listwie między ścianą a podłogą. Mamy tu zresztą budowlańców lelektryków, mogą ci więcej powiedzieć.
Oczywiście, skrajnym przypadkom to nie wystarcza i oprócz poprowadzonych przewodów mam też pęki kabli przy ścianach a w każdym rogu z 1-2 hubiki, ale nawet u mnie nie ma nic o co można się potknąć.

Urzekła mnie Twoja historia. Jestem tradycjonalistą i twierdzę, że wifi ma laga. Twoje, za przeproszeniem p🤬lenie nic nie wnosi do tematu.
Idź sobie posmaż placków, czy coś.
Zgłoś
majeńka 2025-01-20, 16:48
35i napisał/a:

Urzekła mnie Twoja historia. Jestem tradycjonalistą i twierdzę, że wifi ma laga. Twoje, za przeproszeniem p🤬lenie nic nie wnosi do tematu.
Idź sobie posmaż placków, czy coś.

Wifi ma ping rzędu 10ms. Tak, to ma znaczenie jak się gra w niektóre gry. Pokaż mi jakikolwiek scenariusz gdzie opóźnienie drukowania o 0.005 sekundy (ping jest mierzony w dwie strony) miałaby znaczenie.

A przepustowość? Totalnie niekompresowalny wydruk na 600DPI na całą stronę ma 33 megabity. Ile stron na sekundę drukuje twoja dwudziestoletnia drukarka która używa prehistoryczny standard wifi?

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Kroki71 2025-01-22, 9:47
A kto takie ciężkie rzeczy na szklanym stole kładzie??? Pewnie jakiś babsztyl ?
Zgłoś