Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
35i 2025-01-19, 16:49 33
Mi to wygląda na mieszkanie silnej, niezależnej kobiety.
Jedna mikrofala już nie styka, a reszta umeblowana bez sensu i jeszcze kabel (od drukarki?) przez środek pokoju.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-19, 16:56 1
elim napisał/a:

Teraz przynajmniej mają powód do kupna nowego stołu zamiast tego szklanego dziadostwa.

Teraz przynajmniej mają powód do eksmisji sierścia na łono natury lub schroniska.
Zgłoś
EinsZweiPolizei 2025-01-19, 17:01 21
Jak się ma kota, to trzeba mieć jeszcze odrobinę rozumu, żeby mieszkanie ustawić tak, żeby takie rzeczy się nie zdarzały
Zgłoś
psyhepl 2025-01-19, 17:02 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Teraz przynajmniej mają powód do eksmisji sierścia na łono natury lub schroniska.

Jak ktoś jest nie odpowiedzialnym przygłupem by trzymać zwierzę w domu to tak pewnie zrobi
Zgłoś
pazuzu 2025-01-19, 17:02 17
Kitku tylko wskazał że trzymanie ok 30kg na szklanym stole to kiepski pomysł
Zgłoś
Nome 2025-01-19, 17:09
pamiętacie tę scenę z Garfielda, jak całą chałupę zdemolował, uważałam że to lekkie przerysowanie... a jednak nie

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
torturant 2025-01-19, 17:25 2
Ognisko i linka (stalowa).
Oburzenie zoofili 3, 2, 1, start.
Zgłoś
19WTJ89 2025-01-19, 17:32 11
torturant napisał/a:

Chyba dla właścicieli za inteligentne rozmieszczenie sprzętu Kitku ma wyj🤬e na takie akcje
Zgłoś
pazuzu 2025-01-19, 17:43 17
torturant napisał/a:

Bo kot zachowuje się jak kot? Chciałeś zabłysnąć a wyszło żeś głupi
Zgłoś
tars 2025-01-19, 18:24 5
Raczej uroki posiadania szklanego stołu.
Zgłoś
radek225 2025-01-19, 18:41 1
35i napisał/a:

Mi to wygląda na mieszkanie silnej, niezależnej kobiety.
Jedna mikrofala już nie styka, a reszta umeblowana bez sensu i jeszcze kabel (od drukarki?) przez środek pokoju.

To jest kabel do rozgałęziacza. Co nie zmienia faktu, że można oduczyć sierściucha, by nie biegał po meblach. Miałem kilka kotów, jeden tylko chodził po meblach i drapał. Poza tym szklane stoliki to najgorsze gówno. Nie dość, że łatwo to zbić to jeszcze jest wiecznie w odciskach palców.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
35i 2025-01-19, 18:42 5
pazuzu napisał/a:

Bo kot zachowuje się jak kot? Chciałeś zabłysnąć a wyszło żeś głupi

Czego się spodziewasz po typie, który wstawił swoją fotkę na profil?

[ Dodano 2025-01-19, 18:51 ]
radek225 napisał/a:

To jest kabel do rozgałęziacza. Co nie zmienia faktu, że można oduczyć sierściucha, by nie biegał po meblach. Miałem kilka kotów, jeden tylko chodził po meblach i drapał. Poza tym szklane stoliki to najgorsze gówno. Nie dość, że łatwo to zbić to jeszcze jest wiecznie w odciskach palców.

Nieważne od czego to jest kabel, wywalić się można tak samo. Co do szklanych stolików, to się zgadzam. Nigdy nie miałem, ale ze względu na dzieci. Kota miałem 14 lat, ale od jakiegoś czasu mieszkam sam i nawet kwiatków nie trzymam. Wolny czas spędzam na dłubaniu w samochodzie, albo w "nosie".
Miałem napisać, że w dupie, ale by się od razu jakieś ameby odezwały.
Zgłoś
paragon0 2025-01-19, 19:11 1
w worek i do jeziora
Zgłoś
Johny035 2025-01-19, 19:45
Raczej debila co na szklany stół łąduje tyle rzeczy -.-
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie