Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RockyWood 2015-01-12, 19:10
no no

nie ma klimy, wspomagania pewnie też nie a o 10" lcd i androidzie na desce żeby móc w co grać jak automat robi zaprogramowaną robotę... cóż. A! no i nagłośnienia z 6 głośnikami tam nie widzę...
Zgłoś
maderfakermen 2015-01-12, 19:12 53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rai87 2015-01-12, 19:19 9
1:20 Wygrał!

Swoją drogą fajnie mówi. Widać tą wiedzę i ten zapał
Zgłoś
NastyRascal 2015-01-12, 19:23
moje rejony.
ale ciekawie facet opowiada. -dalej u nas kupa ursusow lata i dlugo, dlugo jeszcze beda u nas jezdzic.
Zgłoś
stery_srh 2015-01-12, 19:28 1
Ehhh... aż się łezka w oku kręci. Natłukło się trochę motogodzin na C-355.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-12, 19:33 2
Mój tata ma c-330.
Zgłoś
Diggerx 2015-01-12, 19:50 25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
piotrek22g 2015-01-12, 19:55 3
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-12, 20:45 3
Zgłoś
xqwzts 2015-01-12, 21:17 27
Zgłoś
sunnyeric 2015-01-12, 21:21 6
17:00 "traktor bez dymu to jak kobita bez kuciapy"
Zgłoś
Aprilman 2015-01-12, 21:41 6
W C-360 jak na szosie włącza się 5 bieg i wciska drucik w podłogę to wydaje się jakby miał ze 300 wysportowanych rumaków pod maska które tylko czekają na znak sygnał do ataku. I ten czarny dym pakujący z komina. a W nowych traktorach to może i ma 160 KM ale nie ma tych emocji.
Zgłoś
zibo111 2015-01-12, 21:42 1
@Diggerx może i się blokowały, ale na pewno dużo zależało od operatora. Jeśli skrzynia nie miała jakichś tam wielkich wad i potrafiło się tym jeździć to ten problem praktycznie nie występował. Tak samo t-25. Większość ludzi, co psioczyła na te skrzynie zazwyczaj nie użytkowała tego sprzętu na co dzień, bo moim zdaniem skrzynia 6-cio biegowa z rewersem na tamte czasy to był na prawdę rarytas. Mówię o starym typie z dwoma wajchami. Chociaż jestem młodym człowiekiem miałem dużo do czynienia z tymi sprzętami. Jak to kiedyś mój brat cioteczny przyjechał do mnie wieczorem i poprosił mnie, żeby mu pomóc. Ja się pytam co ja tam będę robił, bo miał ludzi do pomocy, a on na to "tylko ty go potrafisz po ciemku rozblokować, zresztą jak ty będziesz jeździł to i pewnie nie zblokujesz"
Zgłoś
issenpl 2015-01-12, 21:47 5
Nie dał bym mu kawy do napicia się.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem