A to macie coś ode mnie

podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.

Będę się śmiał z tych internetowych żartownisiów, kiedy już okaże się że kilka bomb atomowych jednak i wbrew wszystkim pozorom potrafi p🤬lnąć wystarczająco dobrze żeby zmieść kawałek ameryki i wybić miliony ludzi : D
tak naprawdę nie będę się śmiał bo to się nie stanie, ale irytuje mnie to całe ukazywanie hamburgerii jako czegoś niezniszczalnego i korei jako sześciolatka bez rąk, czuję się jakby ktoś mi wciskał propagandę : (
tak naprawdę nie będę się śmiał bo to się nie stanie, ale irytuje mnie to całe ukazywanie hamburgerii jako czegoś niezniszczalnego i korei jako sześciolatka bez rąk, czuję się jakby ktoś mi wciskał propagandę : (
Chiny mają z Koreą Pn zawarty pakt militarny. Wątpię żeby to się tak ładnie i szybko zakończyło.
J🤬 Obamę. On dyma swój kraj nie gorzej niż Kim. JEDYNA różnica polega na o niebo lepszym PR.