👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skoczył na nią jak na wielbłąda, xD tylko że ona złą stroną się ustawiła

Pod koniec myślałem że psy na murzyna puścili żeby ją puścił, ale okazało się że to były jego dzieci

bardzo ładnie ją podtrzymał. i jeszcze pewnie zapytał, czy nic się nie stało. wysoka kultura.
Murzyn nie zatrzyma się w miejscu! Pamiętaj że droga hamowania murzyna biegnącego z prędkością 90km/h to nawet kilkadziesiąt metrów
Jak już tak wyskoczył to mógł jej jebnąć z kolanka. Byłoby KO miesiąca

dzoliful napisał/a:
bardzo ładnie ją podtrzymał. i jeszcze pewnie zapytał, czy nic się nie stało. wysoka kultura.
Jeszcze jakby ją wyr🤬ał to byłby już dżentelmen pełną gębą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie