👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i czego ona tak k🤬a drze tego ryja, przecież go k🤬a nie zabili
podpis użytkownika
poker better than life
Jemu i tak wszystko jedno. Zamiast na plecach, spędzi wieczność na brzuchu.
Sądząc po wielkości trumny, to denat był spasionym tucznikiem i nie dziewne, że typowa konstrukcja nie wytrzymała.
Na końcu widać jak murzyn chciał jeszcze tam do grobu dorzucić jedną drącą się murzynkę.
razak napisał/a:
pewnie złamał kręgosłup i teraz będzie na wózku jeździł
razak napisał/a:
Jesteś k🤬a głupi.
razak napisał/a:
Dokładnie, prędzej czy później i tak by tam trafił.
Navstar napisał/a:
Jesteś k🤬a głupi.
Nie zgodzę się - kolega dość logiczny wniosek wyprowadził.
Tutaj się nie współczuje - tutaj dostaje się wzwodu na widok cudzej krzywdy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie