👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To raczej nie był jej pies tylko jej ojca, męża, chłopaka, kumpla. Stała nisko w stadzie to zrobił to cho chciał.

Kiedyś to się nazywało głupota, albo selekcja naturalna. Dziś nazywają to bambinizm, czyli wiara, że wszystkie zwierzęta to pluszaki wypełnione trocinami i że ich jedynym celem w życiu jest bycie przytulanką dla człowieka.
janlew napisał/a:
Bardzo k***a dobrze. Może się nauczą z🤬by wreszcie że miejsce takiego psa jest na łańcuchu.
Do szpanowania to może być ewentualnie mały biały piesek niesiony przez murzynka na czerwonej poduszeczce. Ponoć szczyt mody kiedyś.
A do kochania i tworzenia rodziny itd. nie służą k***a zwierzęta. Nie powinno się mieszkać z nimi w domu, spać w pokoju i dawać lizać. Bo to chore. Dla mnie to jakby świnie trzymać w mieszkaniu i nazywać córeczką czy żoną
Na łańcuchu to się powinno twoją starą trzymać i pilnować porządnie, żeby nie dopuściła do narodzin takiego barana jak ty...
podpis użytkownika
historycznie i dokumentalnie-ulubiony dział
Kochana psinka, nigdy nikogo nie ugryzł, lubi się bawić z dziećmi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie