👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cycu320 napisał/a:
Weź przestań beczeć.
popieraj dalej takie gówna, zobaczymy do czego to doprowadzi
Halman napisał/a:
popieraj dalej takie gówna, zobaczymy do czego to doprowadzi
O ile zgadzałem się z wcześniejszym twoim postem to teraz... albo nie.
Zapytam najpierw.
DO CZEGO TO DOPROWADZI?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
~VeIture napisał/a:
Zapytam najpierw.
DO CZEGO TO DOPROWADZI?
Kolejny fork kwejka....
VeIture napisał/a:
Zapytam najpierw.
DO CZEGO TO DOPROWADZI?
No właśnie Haluś. Do czego?
A tak w sumie, to te na wózkach maja jakies zycie seksualne? Jak nie ma czucia w nogach, to w piczy tez nie?
W sumie naszła mnie taka mysl o bzykanku takiej suczki na wozku. Uległa napewno bedzie… to musi byc ciekawy expiriens.
Moze sa jakies portale gdzie takie nie do konca sprawne ogłaszają sie ze chciałyby zostac wydymane?
W sumie naszła mnie taka mysl o bzykanku takiej suczki na wozku. Uległa napewno bedzie… to musi byc ciekawy expiriens.
Moze sa jakies portale gdzie takie nie do konca sprawne ogłaszają sie ze chciałyby zostac wydymane?
Jokerd napisał/a:
A tak w sumie, to te na wózkach maja jakies zycie seksualne? Jak nie ma czucia w nogach, to w piczy tez nie?
Ale że co? Że żadna bez wózka nie chce Ci dać?
Jokerd napisał/a:
A tak w sumie, to te na wózkach maja jakies zycie seksualne?

Hmm no takie zabaweczki to ja chętnie...ale hmm, pierwsza i trzecia trochę podejrzanie wyglądają...a jak się tak dobrze przypatrzyć, to i dwójka jakaś dziwna...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie