Komuś zachciało się strzelić go kotka. Błąkał się kilka dni ze strzałą, aż doczekał się pomocy.
>>>>> Więcej w komentarzach.
Konto usunięte
2012-01-31, 23:17
Powinieneś był wrzucić to na harda
Konto usunięte
2012-01-31, 23:17
Weterynarze wyciągnęli strzałę i po rekonwalescencji kicia czekać będzie na adopcję.
w pierwszej chwili pomyślałem o donaldzie
Kiedy widzę coś takiego tęsknie za prawem Hammurabiego.
Przep🤬lić sk🤬ysyna na wylot zardzewiałą włócznią!
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Konto usunięte
2012-02-01, 0:05
mój kot niedawno przyszedł do domu ze śrutem w boku, najgorsze jest to że nie wiadomo komu łeb rozp🤬olić
A widzieliście hedszoty? Strzały zostały usunięte i koty przeżyły.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Cytując klasyka
"A co on jest k🤬a robokop"
Konto usunięte
2012-02-01, 0:35
Ludzie są pop🤬leni gorzej od Japońców(oni do ludzi się nie mogą zaliczyć

)
Sam mam k🤬a persa i chociaż wygląda jak kożuch na czterech łapach z płaskim ryjem to i tak jest fajny ;- )
Konto usunięte
2012-02-01, 1:14
K🤬a, jak mozna coś takiego zrobić zwierzakowi? Człowiekowi jeszcze, zwłaszcza w obronie własnej czy rodziny, ale k🤬a kotu co se połazi, połazi i pójdzie dalej? Ja p🤬le, nawet jak taki wydyganiec beknie za takie coś to dostanie śmieszne 2 lata wakacji na koszt podatnika, a jakbym ja w sk🤬ielowi w odbyt granat odłamkowy wsadził to bym dostał dożywocie za okrucieństwo. Chore, k🤬a, chore.
Konto usunięte
2012-02-01, 1:16
Świetny strzał milordzie!
Konto usunięte
2012-02-01, 1:35
Gdyby nie internet nie dowiedzielibyśmy się że na świecie żyje tak wielu idiotów. Kurestwo osiąga ponownie wysoki poziom.
Macieyeck napisał/a:
K🤬a, jak mozna coś takiego zrobić zwierzakowi?
łukiem albo kuszą.
podpis użytkownika
Ponieważ Niewidzialny Różowy Jednorożec jest niewidzialny, nie można dowieść, że nie istnieje.
weź przestrzel takiemu co strzelił z łuku nogę, to wielki płacz i ryk byłby
Konto usunięte
2012-02-01, 10:19
pewnie hejnał zaczeły miałczeć, to przyciąga strzały.