Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem tego samego zdania. W ogóle powinny zostać zainstalowane w miastach fotoradary wzbogacane o funkcję pomiaru hałasu - wyłąpywałyby zarówno kaskogłowców jak kierowców pseudotuningowych aut z przelotem zamiast tłumika.
Piękna sprawa, brawo dla dzielnych policjantów.
Zdecydowanie na warszawskich drogach powinny być tego typu akcje powszechne. Po północy na obwodnicach pełno tych kretynów bez tłumików, pałujących swoje blaszaki
Nie przejmuj się nim. Zpomnial zjeść tabletki
Jeden zapomniał tabletki, drugi tłumika
Piękna sprawa, brawo dla dzielnych policjantów.
Zdecydowanie na warszawskich drogach powinny być tego typu akcje powszechne. Po północy na obwodnicach pełno tych kretynów bez tłumików, pałujących swoje blaszaki
Nie tylko w Wawie, zapewniam Cię. W innych miastach nawet przed północą piłują swoje strucle do odciny
Wszystko robicie co wam każą
Zbysław znowu na fazie, czytaj na podwójnym gazie XD

Jestem tego samego zdania. W ogóle powinny zostać zainstalowane w miastach fotoradary wzbogacane o funkcję pomiaru hałasu - wyłąpywałyby zarówno kaskogłowców jak kierowców pseudotuningowych aut z przelotem zamiast tłumika.
We francji już są takie fotoradary .
Wszystko robicie co wam każą
zdejm kask zanim zaczniesz pisać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie