Najpierw się człowiek nacierpi przy zrobieniu, a później jeszcze przy usuwaniu... Teraz oczywiście nie w takim stopniu, ale za kilka godzin, pokażą się oznaki oparzenia zazwyczaj 2 stopnia
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.
T................a
2012-08-09, 13:17
w c🤬j się nacierpiał.. a ile płaczu było
C................e
2012-08-09, 13:21
I co potem takie białe blizny zostaną?
Ta metoda zdecydowanie ciekawsza
podpis użytkownika
Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i c🤬j!
Nacierpi przy zrobieniu? Bez przesady, no chyba, że ktoś jest zajebiście czuły na ból.
@CrazyChocolate
Nie. To co zostało to martwy naskórek który zejdzie. Fakt, blizny mogą zostać ale bardzo słabo widoczne, oczywiście jeśli zabieg został dobrze przeprowadzony
Mógł sobie hennę jebnąć i nie byłoby kłopotu.
pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk ... done.
g................n
2012-08-09, 15:53
Nie jebnąć hennę, tylko jebnąć się w łeb i nie robić czegoś, czego później będzie żałować i jeszcze dwa razy za to płacić.
taaa to jest prawdziwa technologia nie to co u nas
5wladza.eu/?p=863
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
K................n
2012-08-10, 0:36
K🤬a mać! Zbulwersował mnie ten filmik z tym tatuażem na czole, p🤬lony bezmózg-kryminalista otoczony opieką, na którą nie może liczyć większość z nas, na nasz koszt, żeby biedactwo mogło żyć normalnie... niech sobie zapracuje i usunie na własny koszt, albo niech zostanie zobowiązany do spłaty tego.
żyje sobie z podatków, odżywiony, wyćwiczony, dziary mu usuną, a ja w szpitalu na zmiane ktroplówki na łaskawą pielegniarke musze czekac godzine, lekarz przyjdzie i spyta sie czy zyje na obchodzie, a jako wyżywienie 6 kromek chleba 3 plasterki c🤬jowej mielonki i jakaś daremna wodzianka z marchewki i kartofle z resztkami miesa na ktorych ta wodzianka byla gotowana na obiad
P................a
2012-08-10, 10:52
tzr~` napisał/a:
pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk ... done.
No wlasnie

odglos lucky luke'a. Najszybszy trzepacz na dzikim zachodzie.
Jad Kiełbasiany napisał/a:
Ta metoda zdecydowanie ciekawsza
Jakiś taki Barakowo-Obamowaty, ten typ.
m................4
2012-08-10, 11:29
myślę jednak że to jeszcze lepsza metoda nożem jak w masełko w kilka sek