Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż tu mi Pięknie pachniało opalaną skórka
Usuwanie przynależności do gangu i tak go odstrzelą
Tanio, szybko, boleśnie.
Zapraszamy!
co to za tik tok? skąd ten dym? jeżeli łyżka jest tak gorąca to typ trzyma normalnie końcówkę ręką?
Mez
2022-08-20, 22:37
Ale gówniany fakeover Up on miał po prostu grubą skórę
Można też widłami w klatkę piersiową. Proces trochę dłuższy. Wszystko zależy od temperatury i procesów gnilnych. Pomagają też larwy muchy plujki.
Bana pedałowi to nie tiktok, ja p🤬le porażka.....
konto usunięte
2022-08-21, 1:05
Fejk frajerzy gość by nie złapał łyżki nawet
I ten dym za duży
Chyba że był tam jakiś roztwór na tej łyżce albo coś nie wiem dziwne
Przema napisał/a:
co to za tik tok? skąd ten dym? jeżeli łyżka jest tak gorąca to typ trzyma normalnie końcówkę ręką?
nie przejmuj sie 99% tik toka nie ogarnie XD
Przema napisał/a:
Imo to kwas.
Przema napisał/a:
Prawdopodobnie łyżeczka nagrzana indukcyjnie w parę sekund, przez co ciepło nie zdążyło się rozprowadzić po trzonku