Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ukraiński bokser w pięknym stylu znokautował Daniela Dubois i uciszył po raz kolejny bucowatych Brytoli.

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zmieniono 1 razy Zgłoś
MYKELE Wczoraj 20:43
Garbaty77 napisał/a:

A ty co? Obyś nie musiał się sam przekonać czy jestes na tyle odważny by iść na front. Co tu się na tej stronie porobiło. Wszędzie onuce kryjące się za biało-czerwoną
Mykele. To zdrobnienie od Makelele? Tego cz🤬cha?

Mykele to cygański król
Zgłoś
justsmile Wczoraj 22:04
Garbaty77 napisał/a:

A ty co? Obyś nie musiał się sam przekonać czy jestes na tyle odważny by iść na front. Co tu się na tej stronie porobiło. Wszędzie onuce kryjące się za biało-czerwoną
Mykele. To zdrobnienie od Makelele? Tego cz🤬cha?

Odbycie o mnie się nie martw nie jestem niedorozwinięty aby to zrobić - od tego tępe dzidy jak ty.

[ Dodano 2025-07-20, 22:06 ]
KamilDC86 napisał/a:

Ty pało j🤬a gdyby w Polsce był konflikt zbrojny to pierwszy byś sp🤬alał do Niemiec razem z tymi kibolskimi ścierwami co tak drą mordy polska dla polaków itp.

Oczywiście głupi niedorozwoju, że bym uciekał nie jestem downem , ukraińskie onuce są od przemielenia na mięsko.
Zgłoś
Sławomir1313 Dzisiaj 10:05
Crisko napisał/a:

A to konflikt już się skończył że pajacuje na ringu zamiast siedzieć w okopie?

już abstrah🤬jąc od tępoty, konfederaci lubia sobie upraszczać świat gdy czegoś nie rozumieją, wiesz co to jest rotacja oddziałów? nie każdy wraca na front po takiej rotacji, najnowsze dane pokazują, że żołnierz poborowy po 6tyg na froncie traci wartość bojową, a po 9 jest bezużyteczny w pełny zakresie.
Zgłoś